#HobbyGarnProjekter

Oprettet d. under Hobby

Som du nok har set både på Instagram og på Facebook har vi her hos HobbyGarn lanceret hashtagget #Hobbygarnprojekter. Det har vi gjort for at sætte gang i et fællesskab af kreativitet, hvor vi kan dele vores ideer, og lære af hinanden. 

 

#Hobbygarnprojekter

Bruger du hashtagget hjælper du os med at støtte op om et fælles projekt. Det vil vi gerne takke jer for, derfor, når bruger du hashtagget deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde et gavekort på 100 kr. til HobbyGarn.dk, så du kan blive klar til dit næste projekt. Vi udtrækker en ny vinder hver måned! Udtrækkes du som den heldige vinder, bliver dit billede også lagt op på vores Instagram profil. 

 

 

Hvad er tanken bag

Her hos HobbyGarn ønsker vi at være samlingspunkt for kreativitet og fælleskab. Et sted, hvor kreative ideer og udfoldelser kan blive delt, så vi kan inspirere hinanden. Hos os skal der være plads til både nybegynderen og eksperten. Det skal være muligt at stille spørgsmål om sine projekter og udfordringer, og blive mødt med hjælpsomme svar, der giver blod på tanden og mod til at starte på flere og måske endda mere komplicerede opskrifter. 

 

For os betyder jeres brug af hashtagget, at vi får lov til at se vores kunders store kreativitet og iderigdom. Det er altid hjertevarmende at se, hvad I får skabt derude, af vores garn. Når en kunde sammensætter en hel unik farvepalette eller køber en nøgle af vores tykkeste garn, bliver vi altid så nysgerrige på, hvad slutresultatet mon bliver. Derfor ønsker vi, at skabe dette fællesskab, hvor vi kan få glæde, af hinandens skaberlyst og det håber vi, I vil være med til at støtte op om. Hos HobbyGarn ønsker vi at gøre vores kunder til en større del af vores sociale medier, så vi kan dele oplevelser med hinanden, og give inspirationen videre. 

 

Hvordan gør jeg? 

Vi har oprettet dette hashtag, så vi kan opbygge et fællesskab omkring HobbyGarn og kreativitet. Dit billede behøver derfor ikke at være et færdigt projekt. Det kan også være et billede af selve processen, de garnnøgler du har købt, eller blot et billede af din bestilling, der er kommet ind af døren. Vi ønsker at være en del af hele processen. Og bare rolig vi forventer ikke du er professionel fotograf, så fat mobilen og vis os dit seneste projekt eller ordre! Vi er glade for alt hvad I lægger ud ! Når du har taget billedet, er alt hvad du skal gøre, at lægge det op på Instagram og tilknytte hashtagget #Hobbygarnprojekter. Har du lyst til at fortælle om, hvad du laver eller, hvad du skal i gang med bagefter, skal du ikke holde dig tilbage! 

 

Vi håber, at I vil være med til at støtte op om dette fællesskab, og hjælpe os med at opbygge et sammenhold, hvor kreativitet og inspiration er nøgleordene. Vi glæder os sådan til at se alle jeres fantastiske ideer og kreationer I får skabt derude, og vi håber at I vil dele jeres gode ideer med os ! 

 

Rigtig god skaberlyst! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar