• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Viking Garn

Hvem er Viking Garn?

Viking garn blev grundlagt i 2005 og er dermed den yngste virksomhed i garnbranchen. Virksomheden er grundlagt af Ivar A. Ullebust, som havde stor erfaring med at sortere norsk uld, dannede sit eget uldfirma i samarbejde med Fatland Slakteri og havde derfor stor erfaring som garnproducent fra 1972-2005. Med denne erfaring kunne han derfor opstarte Viking Garn og bygge en rigtig god virksomhed.

Viking garns mål er at være bedst til garn og design. Derfor bliver der hele tiden lavet nye garnkvaliteter, der følger med tidens trend, så du altid kan lave det der er på mode. Samt der bliver hele tiden udviklet nye og tidssvarende opskrifter.

Vinking Garns garn kvaliteter

I alle garntyper er naturfibre hovedproduktet og her står uldfibre og merinould i centrum sammen med alpaca og mohairfibre i forskellige blandinger.

Garnet bliver hovedsageligt importeret fra Peru men der kommer også garn fra Sydamerika, Kina og Tyrkiet. Du kan derfor finde et væld af kvalitets garn hos Viking Garn og der kommer hele tiden nye kvaliteter til.

Køb dit garn på nettet

Det er nemt at købe dit Viking garn på nettet. Du kan i ro og mag sidde derhjemme og bestemme hvilke kvaliteter og farver du ønsker og du skal ikke passe det ind efter åbningstider i en butik. Så kort sagt du kan gøre det, lige når det passer dig. Vi sender din ordre indenfor 1-3 hverdage og køber du for over 499 kr., så får du den sendt fragtfrit med GLS.

Læs mereLæs mindre