• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Strømpepinde

Stort udvalg af billige strømpepinde

Her kan du finde vores udvalg af super gode strømpepinde, som er af en virkelig god kvalitet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Strømpepinde i træ og metal

Vi har et stort udvalgt af strømpepinde, så der er lidt for enhver smag. Hvad der er en god strømpepind for dig, ved kun du og derfor synes vi, det er vigtigt, at vi har flere mærker at vælge imellem, så du kan finde lige den pind, du vil elske at strikke med. Vi har både strømpepinde i både træ og metal, så find din favorit på shoppen. 

Klik ind på det enkelte mærke af strømpepinde for at læse mere.

Hvad er en god strømpepind

Hvad er for dig de vigtigste egenskaber ved en god strømpepind? Det er meget forskelligt hvad man mener, der er en god strømpepind, derfor skal man ofte prøve sig frem. Vi har strømpepinde af en rigtig god kvalitet. Kig i vores kategori strømpepinde og find de pinde du skal bruge til dit næste kreative projekt.

Strikning af strømper er meget populært

Strikning af strømper har altid været meget brugt. I dagens Danmark bliver der strikket rigtig mange strømper både til hverdag og fest. Hjemmestrikkede strømper er rigtig lækre at lave både til sig selv og til dem man holder af. Strikkede strømper er dejlige varme og passer perfekt til, både at holde varmen i kulden og transportere sved væk fra tæerne i tætte sko. Så glæd dem du holder af med et par lækre varme strømper.

Køb dine strømpepinde hos HobbyGarn.dk

Køb dine strømpepinde hos os til altid lave priser. Vi forhandler strømpepinde af en rigtig god kvalitet, så du altid kan finde den størrelse pind, du skal bruge til dit nye projekt. Det er nemt at købe dem hos os, du bestiller bare på vores webshop, når du har tid og kan få det leveret lige til døren. Vi sætter en stor ære i at have hurtig levering på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med dit strikke projekt.

Læs mereLæs mindre