• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Knapper

I denne kategori kan du finde alle vores smukke knapper. Der er mange at vælge imellem, vi har både knapper i plast og naturmateriale. Du kan finde knapper i følgende materialer: Perlemor, bøffelhorn, cedertræ, kokosnød og plastik.Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Knapper til ethvert projekt

Vi har hos hobbygarn.dk mange knapper at vælge imellem. Der er lidt til en hver smag og ligegyldigt om du søger knapper til børn eller voksne, finder du dem hos os. Vi har knapper både med farve og de mere diskrete, så du selv kan bestemme, hvad der passer bedst til netop dit projekt. Knapper kan være en vigtig del, af det du strikker/hækler, derfor er det vigtigt, at du finder lige den knap du søger, da det så er med til at gøre dit håndarbejde helt perfekt. Hvilke knapper man ønsker, kommer meget an på hvilket projekt, man skal bruge dem til og om det er til børn eller voksne. Men ligegyldig hvad du skal bruge knapper til, har vi lidt til en hver smag, så du kan færdiggøre dit projekt og blive helt tilfreds med dit håndarbejde.

Gør et godt køb hos HobbyGarn.dk

Køb dine knapper hos os til altid lave priser. Vi forhandler rigtig mange forskellige knapper, som alle er af en rigtig god kvalitet, så du altid kan finde den knap, du skal bruge til dit næste projekt. Det er nemt at købe dem hos os, du kan bestille i ro og mag, når du har tid og kan få det leveret lige til døren. Vi sætter en stor ære i at have hurtig levering på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme videre med dit strikke/hækle projekt.

Læs mereLæs mindre