• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Strikket Babytæppe

Babytæppe strikket

Babytæpper er meget populære og derfor har vi her samlet en kategori men en masse gratis strikkeopskrifter på babytæpper. Vi har ydermere gjort det nemt for dig, at bestille garn til det tæppe du ønsker, da vi har lavet kit, hvor du selv kan vælge, lige netop den farve du ønsker.

Opskriften finder du ved at gå ind på den enkelte opskrift og trykke på download knappen og så kan du hente den gratis opskrift.

 

Gratis strikkeopskrift babytæppe

Alle vores opskrifter på strikkede babytæpper er gratis. Du kan derfor altid downloade opskriften, også selvom du ikke ønsker at købe vores garn kit.

Men husk at hvis du ønsker at købe garn kittet, så skal du selv bestille de strikkepinde, du skal bruge for at strikke tæppet. Vi har en bredt udvalg af strikkepinde, som du kan se lige her.

 

Har du allerede en opskrift og mangler garn?

Har du allerede en opskrift på et strikket babytæppe, så kan du sagtens bare købe garn. Vi har en masse garn, der er anvendeligt til baby, som du kan se lige her.

 

Strik et babytæppe

Er du vild med at strikke? Så er en kærkommen lejlighed, når der kommer en lille ny til familien. Et babytæppe i strik er altid et kæmpe hit hos nybagte forældre, da det både kan bruges i autostolen, bilen eller sengen. Så glæd et hold kommende forældre med dit smukke håndarbejde. Har du lyst til at lave mere til de kommende forældre, kan du også finde gratis opskrifter på strikket babytøj lige her.

 

Læs mereLæs mindre