• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Om HobbyGarn

HobbyGarn er en webshop som har eksisteret siden 2015.

Hos HobbyGarn har vi en vision om at skabe et kreativt og inspirerende univers, hvor vi alle kan mødes i vores fælles passion for garn. På Hobbygarn.dk har vi gjort det supernemt for dig at komme i gang med dit næste projekt – vi har nemlig lavet Garn kits, så du kan købe alt hvad du skal bruge på en gang. Alt du skal gøre er at vælge størrelse og farve.  

Mangler du inspiration, så tag et kig i vores stores opskriftskatalog, hvor du finder mønstre til dig selv, din partner, barn, veninde – You name it! Vi har til alle. Har du brug for hjælp til din opskrift, sidder vi altid klar i kundeservice, så dit projekt kan blive en succes.  

Hos HobbyGarn sælger vi kvalitetsgarn fra Drops, Mayflower og Hjertegarn til konkurrencedygtige priser. Så når du køber hos os, får du altid garn til gode priser med god mulighed for at spare penge. Vi har fokus på at gøre dit garnkøb så nemt så muligt, så du kan både søge efter garnkvalitet, farve eller mærke. 

Mangler du andet udstyr til dine hobbyprojekter har vi også et stort udvalg af strikkepinde, hæklenåle og tilbehør.  

Vi sætter en stor ære i hurtig levering, så du kan komme i gang så hurtigt så muligt. Vi sender din bestilling inden for 1-3 hverdage og køber du for over 499 kr. får du endda gratis fragt på din ordre.   

Vi glæder os til at tage imod din bestilling og til at se alle de skønne ting du får skabt med garn og andet tilbehør fra HobbyGarn!  

 

Rigtig god skaberlyst!