• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Udskiftelige Rundpinde

Billige udskiftelige runpinde

Her kan du se vores udvalg af udskiftelige rundpinde. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en udskiftelig rundpind og hvordan bruger jeg den?

En udskiftelig rundpind er en rundpind, hvor der er et gevind i enden af strikkepinden, så du selv kan påsætte den længde wire, du har brug for til det projekt, du skal i gang med. Du skal være opmærksom på, at du skal købe wirene separat, du kan se vores udvalg her. For at påsætte en wire på strikkepinden skal du bare skrue disse sammen og så er der en ”nøgle” med i pakken med wirerne, som du skal stramme med, så delene bliver sammen, når du strikker. Det er meget enkelt og enhver kan finde ud det. I pakken med wire er der også en ”stopper”, som du kan bruge til at sætte på den ene ende af wiren og så have en strikkepind i den anden og derved lave en jumperpind med wiren. Der er derfor rigtig mange muligheder med disse sæt og man kan kombinere det, som man lyster.

Hvad er fordelen ved at bruge udskiftelige rundpinde?

Fordelen ved at benytte udskiftelige rundpinde er, at du selv kan bestemme længden af den wire, du vil have på din rundpind. Du behøver kun en wire til alle dine pinde, hvis du altså kun har gang i et projekt, for alle wire passer på pindene. En anden kæmpe fordel er, at når du er midt i et projekt og f.eks. skal have fat i en mindre wire, f.eks. når du skal til et ærme, kan du let bare skrue pindene af wiren og påsætte den nye størrelse pinde, du skal bruge. Disse rundpinde letter dig derfor for enormt meget arbejde og giver dig frihed til selv at bestemme, hvordan dine rundpinde skal være sammensat fra gang til gang.

Elsker du også at strikke?

Elsker du også at stikke og skabe en masse skønne projekter med dine hænder? Så er du bestemt ikke alene, flere og flere bliver fascineret af at skabe noget helt fra bunden og selv kunne sætte sit præg på det.  Strikning har heller ikke nogen bestemt alder mere. Før var det altid gamle bedstemødre, der sad og strikkede, men nu er det alle aldersgrupper, der er kommet med på strikke vognen. Nogle folkeskoler har sågar fået det ind i undervisningen, for at lære eleverne de lækre teknikker. Disse garn hobbyer er rigtig afstressende og tiltaler derfor så mange i vores hektiske hverdag. Og har du først fundet ud af, hvor skønt det er at hækle eller strikke, bliver du ved med at finde nye skønne projekter, du kan finde roen med.

Køb billige udskiftelige rundpinde online

Hos HobbyGarn kan du altid købe lækre udskiftelige rundpinde. Vi har altid billige priser og vores webshop har altid åbent og du kan bestille online, lige når det passer dig. Vi sender din bestilling hurtigst muligt indenfor 1-3 hverdage, så du kan komme i gang med dine nye udskiftelige rundpinde. Vi håber, at de kommer til at vække stor lykke og du vil få rigtig mange fantastiske timer med at strikke smukke ting.

Læs mereLæs mindre