• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Tilbud

Hvad er der i kategorien tilbud?

Tilbud er den side, hvor vi samler alle de garn kvaliteter, der er på tilbud i en given periode. F.eks. kan vi køre tilbud på alt garn, der f.eks. indeholder uld. Du finder derfor de garn kvaliteter, der er med i tilbuddet samlet herinde, men du kan naturligvis også altid søge i f.eks. kategorien 100 % uld.

Vi har gjort det nemt for dig at finde vores tilbud. Her er de allesammen samlet og du får let et overblik over, hvilket garn du kan spare penge på og hvilket du ønsker at købe.

Vores kategori tilbud skifter derfor ofte indhold, så er du også en tilbudsjæger, så er det en god ide at holde øje med siden, da det er meget forskelligt, hvilke garn kvaliteter vi har tilbud på.

Så skynd dig ind og find garn til dit/dine næste projekter. Og husk at folk altid bliver glade for, at få noget hjemmelavet, hvor man ved, at der er lagt sjæl i. Så det er bare frem med pindene eller nålen.

Hvilke garn kvaliteter er på tilbud?

I denne kategori finder du alle, de garntilbud vi kører. Derfor kan du altid kigge herind, hvis du gerne vil gøre en god handel. Vi har altid et godt tilbud til dig og hvilke kvaliteter vi har rabat på, varierer hele tiden.

Så er du til uld eller bomuldsgarn? Så hold øje med vores tilbudsside og gør en god handel, når dit yndlings garn er på tilbud.

 

Høj kvalitet til lave priser

Når du handler hos os, er du altid sikker på, at du får garn af en virkelig god kvalitet. Vi sætter nemlig en ære i at sælge rigtig godt garn til dig som kunde. Du kan også altid være sikker på, at få dit kvalitetsgarn hos os til lave priser. Vi har nemlig altid et godt tilbud til dig, så du kan strikke eller hækle billige- og endnu flere projekter.

Vi vil nemlig meget gerne, at du kan dyrke din hobby, uden at skulle betale for meget. Derfor synes vi, at lave priser er meget vigtigt, men lige så vigtigt er kvaliteten så det du strikker eller hækler, kan holde i årevis.

Så køb dit garn hos os og vær sikker på at få garn af en høj kvalitet til billige penge.

 

Hvem er ikke vilde med et godt garnudsalg?

Vi har gjort det nemt for dig at finde, de garn typer vi har tilbud på. De er nemlig blevet samlet i en kategori, så du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik over, hvilke garn kvaliteter der er garnudsalg på lige nu.

De garn kvaliteter der er på tilbud, kan du naturligvis også finde under de almindelige kategorier, som du plejer. Og her er prisen naturligvis den samme som i tilbuds kategorien.

Men enhver der elsker garn vil også elske et garnudsalg. Når man strikker eller hækler, er det så skønt at falde over et godt tilbud, så man kan få fyldt sine garn depoter op og bare kan strikke eller hækle derudaf.

Så besøg vores garnudsalg og forkæl dig selv med de lækre garnkvaliteter.

 

Kan jeg strikke af tilbudsgarnet?

Det garn vi har på tilbud, kan du altid strikke af. Men da det er forskellige kvaliteter, du finder i denne kategori, skal du huske at tjekke, hvad den anbefalede pind størrelse er, så du er sikker på, at det passer til det projekt du vil lave.

Det er altid en god ide at læse om det enkelte garn, da det ofte er meget forskellige garn kvaliteter, vi har samlet her i kategorien. F.eks. kan der være stor forskel på, hvordan garnet skal vaskes og hvilken anbefalet pind størrelse det har. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde oplysningerne om garn typerne.

Hvis du trykker ind på den enkelte garn kvalitet, står der nemlig allerøverst oppe de specifikationer, du skal bruge om garnet. F.eks. hvad er garnet lavet af, hvordan det skal vaskes, hvad er dets strikkefasthed, anbefalet pind størrelse mm.

Så er du i tvivl om garnet kan bruges til dit projekt, kan dette hjælpe dig til at finde ud af det. Og har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig meget gerne, med at finde det du søger.

 

Kan jeg hækle af garnet?

Du kan sagtens hækle af tilbudsgarnet. Du skal bare være opmærksom på, at det garn vi har samlet i denne kategori, er meget forskellige garn kvaliteter.

Derfor er det vigtigt, at du tjekker hvad garnet er lavet af, anbefalet nål størrelse, hvordan garnet skal vaskes mv. Så er du nemlig sikker på at få købt det garn, du ønsker til dit fremtidige projekt.

Hvis du går ind under den garnkvalitet, du synes ser spændende ud, er der en god hjælpende tekst, hvor alle disse oplysninger står. Så hvis du bruger denne, vil du nemt kunne finde lige netop det garn, du søger til dit kommende hækle projekt.

Så skynd dig ind og shop løs i vores garnudsalg og forkæl dig selv med en masse nyt garn.

Hvilken pind/nål skal jeg bruge til garnet i garnudsalg?

Da det er meget forskellige garn kvaliteter, kan man ikke sige, at man skal bruge en bestemt pind/nål. Man er nødt til at gå ind under den enkelte garn kvalitet og se den anbefalede pind/nål størrelse.

Selvom garn kvaliteterne alle indeholder f.eks. uld, er der forskel på tykkelsen af tråden og derfor også på hvilken pind/nål man anbefaler at bruge.

Det er derfor vigtigt, at du tjekker dette, så du er sikker på, at du kan bruge garnet til det du ønsker. Når du trykker ind under den enkelte garn kvalitet, hvor du kan se alle farver, kan du øverst på siden også se hvilken pind/nål der skal bruge, hvordan garnet skal vaskes osv.

Denne tekst er tiltænkt som hjælp til dig som kunde, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over garnets indhold mm. samt hvilke farver garnet fås i.

 

Hvordan skal garnet i garnudsalg vaskes?

Da de kvaliteter du finder i garnudsalg, er meget forskellige, er det også meget forskelligt, hvordan de skal vaskes.

Det bedste råd du kan få, er at klikke ind under den enkelte garn og se øverst i kategorien hvordan det skal vaskes. For der er desværre ikke altid samme retningslinjer selvom du f.eks. har 3 garn kvaliteter med 100 % uld.

Nogle garn kvaliteter kan nemlig være superwash behandlet, hvilket betyder, at det kan vaskes i maskinen hvor andre kvaliteter har den anbefaling, at det skal vaskes i hånden.

Det er derfor rigtig vigtigt, at du holder dig til det, producenten skriver på banderolen, da dette sikrer dig, at du får et projekt, der bliver ved med at have sit smukke udseende.

 

Skiftende garnudsalg – så hold øje

I denne kategori vil der hele tiden være stor udskiftning, i det garn vi har på tilbud. Så derfor er det vigtigt, at du er inde og kigge ofte, da der så er større chance for, at dit yndlings garn er på tilbud.

Det er meget forskelligt hvor mange kvaliteter, der er med i vores garnudsalg, så tjek jævnligt siden ud så du ikke går glip af nogle gode tilbud.

 

Hvad koster udsalgsgarnet?

Garnet i denne kategori har meget forskellige priser, da det er forskellige kvaliteter. Derfor kan du ved hvert enkel garn type se prisen for netop dette garn. 

Du kan derfor altid trygt gå ind og kigge på vores udsalgsgarn, da du ved, at alt i denne kategori er på tilbud og du derfor kan spare masser af penge. Så skynd dig ind og bestil og få dit garn lager fyldt op til helt uhørt lave priser.

 

Shop online og spring køen over

Når du handler online, er du sikker på at kunne handle lige når det passer dig. Om det er dag eller nat, du har tid til at shoppe garn, er lige meget, for vores webshop har altid åbent.

Du kan i ro og mag sidde og kigge rundt på siden og skal ikke tænke på lukketid som i fysiske butikker og sidst men ikke mindst slipper du for at skulle stå i kø, for at betale dine varer. Så alt i alt en win win situation for dig, du sparer dyrebar tid og kan handle når det passer dig.

Du er også altid sikret at få garn til online priser, når du handler på vores webshop, vi har altid faste lave priser på vores garn, som er af en virkelig god kvalitet.

Pga. af alle fordelene ved at handle online er det blevet mere og mere populært at købe sine varer over en webshop. Derfor er det også blevet mere og mere udbredt blandt alle aldersgrupper.

Så skynd dig og klik rundt på vores site og se alle vores fantastiske garn kvaliteter og tilbehør eller hvad der ellers vil kunne friste dig. Du vil hurtigt blive vild over hvor skønt det er, at kunne handle lige når det passe dig.

 

Køb online og spar penge på vores garnudsalg

Det er rigtig nemt at handle over vores webshop. Vi har lagt stor vægt på en nem og overskuelig hjemmeside for alle som elsker garn.

Vi har en masse hjælpende tekst, så du kan finde svar på alle dine spørgsmål, men husk at sidder du med et spørgsmål eller andet du gerne vil have hjælp til, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Det er let at tilføje det antal varer, du ønsker til kurven og når du har bestilt det, du gerne vil, kommer vores one page check out, hvor du selv bestemmer, hvor garnet skal sendes hen og til slut bliver du navigeret til en sikker betalingsforbindelse. Alt i alt let og enkelt så enhver kan finde ud af det.

Vores kunder er i centrum og derfor gør vi alt for, at du får en god oplevelse på vores site. Vi har lavet en brugervenlig side og sørger for at sende din pakke afsted, så du får lynhurtig levering.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, når man har bestilt nyt garn, at man får fingrene i det hurtigst muligt. For man brænder for at komme i gang med det nye projekt.

Så skynd dig ind og bestil garnet til dit næste projekt og måske kunne du blive fristet af lidt ekstra garn hvem ved?

Vi ønsker dig rigtig god strikke- og hæklelyst.

Læs mereLæs mindre