• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Hæklenåle

Her finder du vores sortiment af hæklenåle fra Drops og Clover til alle dine forskellige hækleprojekter. Vi har inddelt vores hæklenåle i kategorier, så du let kan finde den nål, du leder efter.  

Har du spørgsmål til vores hæklenåle. Eller er du i tvivl om, hvilken nål du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon her. 

Billige hæklenåle

Ligegyldig om du elsker at hækle små legedyr, sommertøj eller duge, kan du finde hæklenåle af god kvalitet hos os.

Vi har et stort udvalgt af hæklenåle til alle slags hækleprojekter. Og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette nål til dit næste projekt.

Hvilken hæklenål skal jeg vælge?

Når du har valgt hækleprojekt, skal du finde den hæklenål, der passer til projektet. Det er vigtigt, at garn og hæklenål passer sammen. Hvis du eksempelvis hækler dyr, skal du helst undgå at få for store huller mellem maskerne. Ellers kan fyldet ”kigge” ud og ødelægge dit flotte finish. 

Hækler du tøj, er det en god idé at lave en hækleprøve. På den måde kan du tjekke, om du følger den rette hæklefasthed og derved får den rette størrelse på tøjet. Ved en hækleprøve hækler du en lille lap på 10 x 10 cm med det antal masker, som står i opskriften på x antal rækker.

Vær opmærksom på at en hæklenål str. 3 for eksempel kan variere lidt i størrelsen, alt efter hvilket mærke du benytter. Så er du startet med en hæklenål, anbefaler vi, at du fortsætter med hæklenålen igennem hele projektet. Det sikrer dig et ensartet resultat.

Hvilken nål er bedst til mit hækleprojekt?

Jo mere rutineret du er til at hækle, desto nemmere finder du ud af, hvor stramt eller løst du hækler. Og du ved derfor, om du skal gå op eller ned i hæklenålstørrelse.

Er du nybegynder og skal til at vælge hæklenål, så når du rigtig lagt med en nål 2, 2,5 og 3. Det er nemlig dem, der er rigtig gode til dyr og andre små projekter. Men vil du hækle et tæppe eller karklude, skal du ofte op i nål 3,5 eller 4.

Billige hæklenåle til alle projekter

Vores hæklenåle henvender sig både til nybegyndere og øvede. De har alle ergonomisk håndtag og ligger godt i hånden. Det gør, at du kan hækle endnu mere uden at blive træt i hænderne. Krogene er glatte og glider nemt over garnet, så du får en rigtig god hækleoplevelse.

Er du også blevet bidt af hækling?

Flere og flere er i de senere år blevet bidt at hækle. Både mænd og kvinder i alle aldersgrupper hækler. Mange slapper af, når de hækler. Og mange elsker at se det færdige resultat.

Vi vil også elske at se dit færdige hækleprojekt, så brug endelig vores hashtag #hobbygarn på Instagram.

Køb dine hæklenåle her

Her på shoppen kan du købe hæklenåle, når det passer dig. Og du kan få det leveret lige til døren. Vi leverer inden for 1-3 dage, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt.

Vi sætter en ære i at have, hvad du har brug for til dit hækleprojekt. Så skriv til os, hvis du mangler et produkt på shoppen. Vi udvider hele tiden vores sortiment.

God hæklelyst.

Læs mereLæs mindre