• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Garn

Drops garn er meget populært

Drops Garnstudio har 30 års erfaring indenfor strikke- og hæklebranchen. Drops garn er rigtig populært blandt både strikkere og hæklere. Garnet har nemlig fået lighedstegn med, at være et garn der er af en rigtig god kvalitet til fantastiske priser.

Drops garn findes i mange forskellige kvaliteter, så du har meget at vælge imellem. Så er du til uld, bomuld eller alpaca, er der altid flere kvaliteter at vælge imellem.

Så det er bare med at finde dit yndlingsgarn og finde strikkepinde eller hæklenål frem og lave nogle lækre projekter.

Drops garn har som sagt en rigtig god kvalitet og har derfor en rigtig god holdbarhed. Dette er noget, som strikkere og hæklere går meget op i, for hvis man har lagt en masse arbejde i et projekt, skal det også gerne holde i lang tid.

For at du passer bedst muligt på dit Drops garn, så anbefaler vi, at du retter dig efter hvad Drops Garnstudio har skrevet på banderolen f.eks. ang. vask og tørring af garnet. Da dette er forudsætningen for, at dit strik eller hækling forbliver smukt og ikke mister faconen.

Da både moden indenfor farver og modeller skifter, lancerer Drops hele tiden nye garn kvaliteter og farver til de eksisterende kvaliteter, hvilket gør, at vi hele tiden får nyt på vores hjemmeside, så du har endnu mere at vælge imellem.

Så hold øje med vores webshop og prøv de nye kvaliteter og farver når vi får dem hjem. Så er du nemlig sikret at kunne afprøve de nye spændende muligheder til dine fremtidige projekter.

 

Hvilke produkter forhandler vi fra Drops?

Vi forhandler en lang række superlækre garn kvaliteter fra Drops. Men udover det har vi også et stort udvalg af tilbehør såsom strikkepinde, hæklenåle, knapper og andre hjælpemidler såsom maskemarkører.

Drops Garnstudio har specialiseret sig i lækkert garn og mærket Drops er også blevet kendt for garn af en rigtig god kvalitet, som holder rigtig godt, samtidig med at det bliver solgt til at fantastisk pris.

Hos HobbyGarn lægger vi stor vægt på, at du altid kan købe dit Drops garn hos os til billige priser, men samtidig skal garnets kvalitet også være i top, derfor er vi helt vilde med Drops garn og er meget stolte over, at kunne tilbyde dig så stort et garnudvalg.

Det er nemlig vigtigt, at man får et ordentligt garn, der holder når man lægger en masse arbejde i sit håndarbejde, så man er sikker på, at det man har strikket eller hæklet, kan holde i mange år og stadig være til stor fornøjelse.

Og så gør det jo ikke noget, at det ikke koster en formue vel? Så har man nemlig altid en undskyldning for at købe noget mere – for enhver garn elsker ved at man aldrig må gå ned på garn i sit garnlager.

 

Kan jeg bruge Drops garn til både børn og voksne?

Du kan sagtens bruge Drops garn til både børn og voksne. Dog er der nogle garn kvaliteter, der er bedre end andre til f.eks. små babyer.

Det er det nemlig godt at vælge en garnkvalitet der ikke afgiver små fibre, da dette kan være med til at fremkalde allergi hos det lille barn.

Derfor er der nogle garn typer, vi sælger mere af end andre, f.eks. er Baby Merino en af vores bedst sælgende garnkvaliteter. Baby Merino er nemlig kløefrit og velegnet til både babyer, børn og voksne og samtidig kan det vaskes i vaskemaskinen.

Når du benytter Baby Merino er du ude over problemet med små fibre. Garnet er lavet i 100 % lækker merinould og er derfor også med til at varmeregulere det lille barn. Dette er et kæmpe plus, da de helt små har svært ved selv at regulerer deres varme. Du kan læse meget mere om den fantastiske Baby Merino lige her.

Vi har en masse hjælpende tekster på alle vores garnsider, så du kan læse meget mere om den enkelte garn kvalitet og se f.eks. anvendelsesmuligheder og vaskeanvisning mv.

Er du i tvivl, om en garnkvalitet kan bruges til det projekt, du gerne vil i gang med? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig meget gerne.

 

Spar penge på Drops garn

Vi har altid et godt tilbud fra Drops. Som Drops forhandler forpligter man sig til at køre deres tilbud, derfor har vi næsten altid tilbud på et eller andet garn fra Drops. F.eks. kan en kampagne være, at du sparer f.eks. hele 30 % på alt uld garn.

For at gøre det nemt for dig at vide hvilke garn kvaliteter vi kører tilbud på, har vi samlet dem i vores tilbudskategori, så du hurtigt kan få en overblik over, hvad du kan spare ekstra penge på. Men husk at holde øje med tilbuddets varighed så du ikke går glip af en god handel.

Husk også at vi altid har faste lave priser udover vores tilbuds kampagner. Så du kan altid være sikker på at købe dit Drops garn til billige priser, når du handler hos os.

Hvad koster garn fra Drops garn?

Drops er meget prisbevidste og det er vi også hos HobbyGarn. Derfor kan vi altid tilbyde dig garn til super gode priser. Der er naturligvis forskellige priser på de forskellige kvaliteter, men samlet for dem alle er, at du altid kan få dem til en god pris på vores webshop.

Ofte er der også en kampagne i gang, hvor du sparer yderligere procenter på garnet – så husk at holde øje med vores hjemmeside så du ikke går glip af et godt tilbud.

 

Køb dit Drops garn hos Hobbygarn.dk

Er du på udkig efter lækkert Drops garn, så er du kommet til den helt rigtig webshop. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af lækre garnkvaliteter. Og ved at klikke ind på denne kategori har vi gjort det endnu nemmere for dig, at finde de garnkvaliteter vi forhandler.

Alle kvaliteter fra Drops er nemlig blevet samlet her, så du nemt kan danne dig et overblik over hvilke kvaliteter deres sortiment tilbyder.

Så tag et kig på kategorien og se om du ikke kunne blive inspireret til at bruge en ny garnkvalitet til dit næste projekt.

 

Køb dit Drops garn online og spar masser af penge


Er du på udkig efter garn? Så tag et kig på garnet fra Drops. Du kan købe garnet online hos HobbyGarn og spare masser af penge. Og husk at når du handler online, er du fri for at stå i kø i en butik og bruge din dyrebare fritid.

I stedet kan du handle online, lige når det passer dig og du kan i ro og mag finde det du skal bruge og lade dig inspirere til dine næste projekter uden at skulle tænke på andre kunder eller lukketid.

Og husk også at handler du dit Drops garn online, er du også altid sikret de bedste priser og kan derfor købe endnu mere garn til skønne strikke eller hækle projekter.

Så der er tusindvis af fordele ved at handle over nettet og en af dem er f.eks., at du kan få det leveret lige til din dør, hvis du ønsker det.

Nemmere bliver det da ikke. Så skynd dig ind og køb dit Drops garn hos hobbygarn.dk og gør en god handel og husk at handler du for over 499 kr., så sender vi naturligvis din ordre fragtfrit.

Hvad kan jeg finde på Drops´ hjemmeside?

Drops er som sagt et meget kendt garnmærke og derfor har de også lavet en rigtig lækker og brugervenlig hjemmeside. Her kan du se alle de garn kvaliteter de forhandler og finde et hav af gratis opskrifter til både strik og hækling.

Drops laver hele tiden nye opskrifter og til hver årstid kommer der en ny kollektion. De følger hele tiden moden blandt modeller og farver, så hold øje med deres side for der kommer helt tiden nyt til.

Deres opskrifter er rigtig populære og tilmed helt gratis at hente på nettet. Og du kan tilmed finde opskrifterne på hele 17 sprog.

Der er både opskrifter til både børn, damer og herrer, så der er mange opskrifter at søge imellem og en masse inspiration at hente til både store og små.

Drops Garnstudio har gjort det nemt at søge en bestemt opskrift frem på deres side. Du kan nemlig selv vælge, om det skal være til børn, dame eller herre og så kan du også selv vælge, om det skal være strik eller hækling, samt hvilken garnkvalitet du gerne vil finde opskrifter der passer til.

Kort sagt du har et hav af muligheder, så du hurtigt kan finde en opskrift til dit næste projekt. Og naturligvis kan du også bare søge efter f.eks. tørklæder og så kommer alle de opskrifter der matcher på dette. Så det er virkelig nemt og alle kan derfor være med.

Om du er til strik eller hækling, så kan du altid finde en opskrift på Drops Garnstudio og har du brug for hjælp, er der også en masse hjælpe videoer, som er tilknyttet de forskellige opskrifter, så du kan se de enkelte teknikker der bruges i opskriften.

Så er du nybegynder eller øvet, så er der masse af inspiration og hjælp af hente på Drops´ hjemmeside. Så lad dig inspirere og få en masse nye projekter på pindene eller nålen.

Læs mereLæs mindre