• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for al samhandel med www.hobbygarn.dk 

 

Produktinformation

På www.hobbygarn.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til info@hobbygarn.dk.

 

Priser

Alle priser er angivet i DKK og inkl. 25 % moms. Vores priser er dagspriser og ændres løbende, hvorfor de kun er gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret den dagspris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt www.hobbygarn.dk har accepteret odren. 

Priserne gælder kun ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Betaling for varerne kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og MobilePay.

 

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på www.hobbygarn.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.hobbygarn.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.hobbygarn.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.hobbygarn.dk er først indgået, når www.hobbygarn.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Betaling

De kontooplysninger du indtaster, ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra www.hobbygarn.dk. Ved betaling med MobilePay afsender vi din bestilling, så snart pengene er gået ind på vores konto. 

 

Gavekort

Gavekort til www.hobbygarn.dk er:

- Gyldig i 3 år 

- Kan ikke ombyttes til kontanter

- Beløbet på gavekortet kan deles ud på flere ordrer hvis dette ønskes

 

Fortrydelsesret/returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

- Har modtaget din vare.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

- Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

- Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtaget. Ved returnering bedes du bruge Post Nord eller GLS og sende som en pakke med Track and Trace, så den kan spores hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

 

Du skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker, at få tilbagebetalt varens pris. 

Du kan også fortryde dit køb ved, at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet ved vores butik. 

Bemærk: Garn og andre varer der har taget lugt af mados, røg, mug, parfume og er fugtige eller på anden måde beskadiget ikke tages retur eller byttes!

 

Reklamationsret

www.hobbygarn.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles www.hobbygarn.dk indenfor "rimelig" tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Varen sendes til:

HobbyGarn ApS

Lemvigvej 94

7620 Lemvig

E-mail: info@hobbygarn.dk

 

Varen skal sendes i forsvarlig emballage, sammen med en så detaljeret beskrivelse af problemet som muligt, kopi af ordrebekræftigelsen, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Husk også at få en kvittering for din afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger 

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Vi opfordrer til, at man gemmer bandarolen fra alt garn, da det derved letter en evt. reklamation. 

 

Hvis du ønsker at klage, kan vi kontaktes via mail: info@hobbygarn.dk, alternativt henvises ifølge loven for webshops til dette link til EU´s Online klagesystem http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Ansvarsfraskrivelse og Garanti

www.hobbygarn.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for www.hobbygarn.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. 

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse, eller forhold som ligger uden for www.hobbygarn.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

www.hobbygarn.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

 

Webshoppen drives af

HobbyGarn ApS

CVR nr: 41995971

Lemvigvej 94

7620 Lemvig 

Mail: info@hobbygarn.dk

Tlf: +45 51 91 03 92

 

Etableringsår: 2015

 

Forbehold for ændringer

www.hobbygarn.dk forbeholder sig ret til at foretage ændringer, eller tilføjelser til de regler og betingelser der er for

 

www.hobbygarn.dk. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.