• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Tilbehør

Denne kategori indeholder blandt andet praktiske hjælpemidler som omgangstællere og strikkepindemålere samt stoppenåle og strikkefingerbøl.

Det er også her, du finder den yderst populære storkesaks, som anvendes af håndarbejdsentusiaster verden over.

Ligeledes finder du sjovt og uundværligt tilbehør til bamse, som for eksempel øjne, så bamse kan kigge ud og blødt fyld til bamses mave.

Kig ind og lad dig inspirere, for der er masser af sjovt og uundværligt tilbehør i denne kategori. 

Knapper

Her finder du vort store og spændende udvalg af knapper i mange forskellige størrelser og designs.

Der er både de fine, naturlige og diskrete knapper, samt de sjove, søde og farverige.

Vi forhandler således knapper til såvel voksne som børn, og i et væld af forskellige materialer.

Udvalget af materialer består blandt andet af diverse træsorter, samt bøffelhorn, kokosskal, metal, plast og perlemor.

Maskemarkører og markeringsringe

Små og samtidig helt uundværlige hjælpemidler, når du skal holde styr på dit håndarbejde. Både maskemarkører og markeringsringe fås i et fint og spændende udvalg, så der er noget for enhver smag og et hvilket som helst projekt.

Opskriftsholdere

Med de praktiske opskriftsholdere har du helt styr på tingene.

Opskriften kommer op i en vinkel, som gør at du har et godt overblik, mens du arbejder, og dine opskrifter er desuden beskyttet af et rengøringsvenligt cover.

Så nu er det slut med uskønne kaffepletter og opskrifter, som bliver væk.

Pomponer & Kvaste

Når du skal sætte en blød og lækker afslutning på dine projekter.

Hobbygarns fine udvalg af pomponer og kvaste fås i mange størrelser og farver samt i både naturpels og akryl.

Kig ind og lad dig inspirere til et blødt og luksuriøst touch til dit håndarbejde.

Det er også her, du finder den meget populære Pompon Maker, så du nemt og hurtigt kan fremstille dine pomponer i nøjagtigt det garn, du måtte ønske.

Suttekæde adapter & Seleclips

Her finder du såvel clips samt forskellige fine og søde træfigurer, som du blandt andet kan anvende til montering af suttekæder og lignende.

Strik og hækling er det nye sort

De gode, traditionelle håndarbejdstyper har fået en vældig opblomstring i gennem de senere år, og især strik og hækling er blevet utroligt populært igen blandt såvel unge som ældre.

Det er der en lang række gode grunde til.

Først og fremmest er der flere og flere, som får øjnene op for de utallige muligheder der er, for at man kan sætte sit helt personlige præg på beklædning som trøjer og sjaler samt tæpper og andet tilbehør til hjemmet.

Der bliver til stadighed udviklet nye, smukke, sjove og lækre garntyper såvel som opskrifter. 

Det betyder naturligvis også, at vores muligheder for nye, spændende og personlige kreationer hele tiden øges.

At sidde med et strikke- eller hækletøj giver os samtidig mulighed for at kunne drosle lidt ned oven på en hverdag, der ofte er fyldt af mange gøremål.

På den måde giver vi både hjerne og krop chancen for at komme ned i et lavere gear, hvor vi samtidig kan samle ny energi.

I det moderne samfund er der også mange af os, som er kommet et godt stykke væk fra det at fremstille tingene selv.

Hvad enten det drejer sig om tøj, mad eller redskaber, så bliver størstedelen af disse ting i dag købt mere eller mindre færdiglavet, og det er selvfølgelig vældig praktisk i den travle hverdag.

Men samtidig er der også risiko for, at det berøver os muligheden for at tilfredsstille vores naturlige trang til at skabe noget med hænderne, så også her kommer håndarbejder som strik og hækling virkelig til deres ret.

Der er således masser af gode grunde til at give sig i kast med det spændende håndarbejde, og hvad enten du er nybegynder eller garvet, er Hobbygarn.dk stedet, hvor du finder alt det, du skal bruge.

Alt, hvad dit håndarbejdshjerte kan begære - hos Hobbygarn.dk

Når du skal handle garn og tilbehør til dine mange håndarbejdsprojekter, er det naturligvis vigtigt, at du har ro og god tid til at kigge ordentligt på varerne.

Det er heldigvis ikke noget problem her, for vores webshop holder åbent døgnet rundt. Så hvad enten du har bedst tid og ro klokken 16 eller klokken 4, så er dine varer kun ganske få klik væk.

Når du har handlet hos os, sørger vi naturligvis også for, at du har dine varer  i løbet af kun 1-3 hverdage, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dine nye projekter.

Skulle du mod forventning lede forgæves efter en bestemt type vare i webshoppen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Hos Hobbygarn står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, så du altid er bedst klædt på til de mange, spændende og sjove håndarbejdsprojekter, som venter forude.

Læs mereLæs mindre