• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Suttekæde adapter / Seleclips

Seleclips - Suttekæde

Her på siden finder du vort store udvalg af seleclips, som du kan anvende til mange forskellige ting. HobbyGarn forhandler mange typer af seleclips, alle sammen naturligvis i en god og holdbar kvalitet, så du er helt sikker på, at de holder i brug.

Hvad er en seleclips?

Seleclips er små, fine og dekorative clips, som oftest er fremstillet i metal, plast eller træ. De er super anvendelige til montering af mindre, lette emner af enhver tænkelig art og er velegnede til både børn og voksne.

Seleclips kommer i mange forskellige udformninger og farver. Du kan således finde dem i både ensfarvede og i flerfarvede udgaver. Ligeledes fås seleclips udformet som forskellige figurer som for eksempel hjerter, stjerner og cirkler.

Du har således mulighed for at finde seleclips, som er særligt velegnede til både børn og baby, til piger og drenge og naturligvis også til voksne.

Skal du bruge seleclips til voksne, eller ønsker du at fremstille en suttesnor til en baby, som du endnu ikke kender kønnet på, finder du naturligvis også de mere neutrale seleclips i vort udvalg.

Hvad kan jeg bruge dem til?

Som navnet antyder, er seleclips helt uundværlige, hvis du selv fremstiller seler.

Seleclips er desuden særdeles anvendelige til montering af for eksempel suttesnore og -kæder, til forskellige ophæng i barnevognen eller hvor som helst du måtte ønske at fastgøre mindre emner.

Brug for eksempel en seleclips til at sætte suttesnoren fast i babys trøje. På den måde undgår du at sutten falder på jorden eller bliver væk, når baby spytter sutten ud.

Du kan også montere babys sutteklud til barnevognen eller måske en lille, blød og elsket bamse til babys seng.

Baby elsker at kigge på klare farver og her er seleclips en særdeles genial opfindelse. Hvad enten du ønsker at hænge fine figurer op i kanten af babys barnevogn, ved babys seng eller ved kravlegården, er seleclips perfekte til at montere små søde ting på en hurtig og nem måde.

Du kan således hænge fine figurer op i mange forskellige farver alle de steder, hvor baby færdes. På denne måde har baby rig mulighed for at stimulere og udvikle synet, når det kigger på de smukke farverige ting.

Du kan for eksempel strikke, hækle eller filte små søde dyr og andre figurer i mange forskellige klare farver. Kun din fantasi sætter grænsen og baby vil helt sikkert elske at kigge på dem.

Hvilke øvrige materialer har jeg brug for?

Hvad enten du har fået lyst til at gå i gang med fremstillingen af fine hjemmelavede suttesnore, eller om du ønsker at strikke, hækle eller filte søde og farverige figurer til baby, kan du med fordel kigge i vort store udvalg af garn, hvor du finder et væld af forskellige typer og kvaliteter.

Alle vore dejlige garnkvaliteter fås desuden i et væld af farver og nuancer, således at du har rig mulighed for at sætte dit helt personlige præg på designet.

Husk også at købe de smarte bløde o-ringe eller suttekæde adapterer til let montering af sutten når du laver suttesnore.

HobbyGarn holder altid åbent

Du får rigtig mange fordele ved at handle hos HobbyGarn, når du skal købe materialer til alle dine spændende og kreative projekter.

Vores webshop holder altid åbent, så du kan handle på den tid af døgnet, der passer bedst ind i dit øvrige skema. Du kan således give dig god tid til at udvælge nøjagtigt de varer, du ønsker dig helt uden stress og jag.

Du kan blot sidde hjemme i ro og mag og lade dig inspirere af de mange spændende produkter, vi forhandler.

Foruden garn finder du hos HobbyGarn blandt andet et stort udvalg af strikkepinde, hæklenåle og tilbehør. Ligeledes har du mulighed for at købe Garn kits

Hvis du har lyst til at fremstille for eksempel suttesnore eller lignende til en kær veninde eller søster, som venter sig, har du også mulighed for at købe et gavekort, som du kan forære hende. På denne måde har hun mulighed for selv at vælge nøjagtigt det garn, hun bedst kan lide.  

Du kan læse nærmere om vore leveringstider og -priser her.

Har du i øvrigt spørgsmål om varer, valg af materialer og farver eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vær med til at inspirere andre

Hos HobbyGarn elsker vi at få lov at se de mange fine ting, som vore kunder fremstiller af de materialer, vi sender ud til jer.

Skulle du således have lyst til at dele billeder af dine fine projekter, vil vi blive meget glade, hvis du deler dem på instagram med #hobbygarn.

HobbyGarn ønsker dig rigtig god fornøjelse med alle dine spændende projekter!

Læs mereLæs mindre