• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Hæklede tasker

Gratis opskrifter på hæklede tasker

Hvad er mere skønt end at gå med en taske, man selv har kreeret? Man får både hyggen ved at sidde og hækle den og tilfredstillenden ved at bære den og få andre folk komplimenter.

I denne kategori kan du finde gratis opskrifter på hæklede tasker, som er ideelle til flere forskellige formål. Skal du på stranden, shoppe eller skal den matche til sommersættet – kort sagt lidt for en enhver smag. Ønsker du ikke at lave tasken i den/de farver du ser på billedet, kan du altid vælge en anden/andre farver.

Taskerne er hæklet i slidstærkt bomuldsgarn, så du er sikker på, at din taske holder når du er på tur. Bomuld er også dejligt at have med at gøre, da det kan maskinvaskes, hvis du nu skulle få en plet på din smukke taske.

 

Tasker hæklede

Har du brug for et nyt projekt så hækl en taske og blev udfordret med smukke mønstre - du vil blive begejstret for resultatet. Taskerne er også optimale til at bruge som en gaveide. Enten kan du give kittet i gave, til en der elsker at hækle, eller du kan hækle tasken til f.eks. en god veninde eller din kære mor, som vil elske at få noget du har lavet.

 

Hækle kit

I et taske hækle kit er der kun det antal nøgler garn du skal bruge til din opskrift. Derfor skal du huske at bestille den hæklenål du skal bruge seperat. 

Det er nemlig vigtigt, at du har en god hæklenål, når du skal i gang med et projekt. Og hvad er en god hæklenål så? Det vigtigste er, at du holder godt på nålen, så du kan slappe af, når du hækler. For hvis du spænder op, så bliver du hurtigt træt og øm i hånden. Det andet der er vigtigt, er at selve nålen, har en glat overflade, så maskerne glider nemt, da dette letter dit arbejde meget.

Som alt andet er det en smagssag, hvilken hæklenål der fungerer bedst. Derfor har vi også 2 forskellige muligheder på shoppen. Vi forhandler Clover Soft Touch som har et ergonomisk og fladt plastik håndtag og Pro Cirkus som har et ergonomisk fladt gummi håndtag. Så prøv dig frem og find din favorit.

 

Find inspiration blandt vores garn-kit

Vil du se endnu flere kit? Så kig forbi vores garn-kit og find dit næste projekt. Der er både hækle-og strikke kit og du kan også vælge ud fra hvilken garn kvalitet, du gerne vil lave noget i. Vi har gjort det nemt for dig, at se om kittet er hæklet eller strikket ved at tilføje en hæklenål eller strikkepind i højre hjørne af billedet. Så kig forbi kategorien og få opskrift og garn ved få klik.

Læs mereLæs mindre