• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskriftholder

Hvad er en opskriftholder?

En opskriftsholder er en foldbar mappe, hvor du kan sætte dine opskrifter fast med magneter.

Mappen kan skråtstilles og på den måde har du det perfekte overblik over den opskrift, du arbejder ud fra.

Opskriftsholderne fås i flere størrelser og disse er angivet under den enkelte vare.

Hvilke fordele er der ved at anvende en opskriftsholder?

Opskriftsholderen er et supergodt værktøj, der på samme tid hjælper dig med at holde styr på dine opskrifter og ikke mindst optimere dine arbejdsstillinger, når du sidder med dit håndarbejde.

Hvis du bare én gang har prøvet at skulle strikke eller hækle efter en opskrift på løse papirark, så har du sikkert også haft oplevelsen af, at dine arbejdsstillinger ikke har været optimale.

Sidder du med et fladt stykke papir med en opskrift på, kræver det ofte, at du sidder og vrider dig lidt i ryg, lænd og nakke for at læse opskriftens instruktioner.

Måske er du oven i købet nødt til at slippe håndarbejdet en stor del af tiden for at rette på arket eller løfte det op, så du kan læse teksten.

Du tænker måske ikke så meget over det under selve processen, især ikke hvis du er kommet rigtigt i flow med dit håndarbejde.

Men mange oplever desværre ofte, at afregningen kommer bagefter i form af spændinger og ømme muskler i ryggen og lænden og måske er man endda så uheldig, at det kan sætte sig til hovedpine og nakkesmerter.

Alt sammen blot fordi man har dyrket en passioneret hobby, som jo ellers skulle hjælpe én til at slappe af og lade ny energi op.

Løsningen på dette paradoks er en opskriftsholder og hos HobbyGarn sælger vi naturligvis de mest populære varianter, så der er noget for enhver smag.

Måske hører du til dem, der har gang i flere håndarbejdsprojekter på én gang og måske er du ofte på farten med dit håndarbejde. I sådanne tilfælde kan det være en fordel at have flere opskriftsholdere.

På den måde kan du hele tiden have de respektive opskriftsholdere liggende sammen med det tilhørende håndarbejde og du slipper dermed for at skulle flytte rundt på opskrifterne hele tiden.

Opskriftsholderne er ikke blot geniale, når det drejer sig om optimering af din arbejdsstilling. De er nemlig også super anvendelige til at holde styr på dine favoritopskrifter.

Flere af opskriftsholderne er således forsynet med en ekstra lomme, hvori du har mulighed for at opbevare flere ark ad gangen.

På den måde kan du have de vigtigste opskrifter lige ved hånden og har du brug for at tage dine opskrifter med dig, er det blot at lukke mappen sammen og lægge den ned til dit håndarbejde - så har du alt, hvad du skal bruge samlet på ét sted.

Hvordan fungerer opskriftsholderen?

Opskriftsholderen fungerer ganske enkelt på den måde, at du lægger det aktuelle opskriftsark i mappen og dernæst fastgør du arket ved hjælp af flade magneter, som holder opskriften godt fast.

Så er der godt styr på tingene og du har det perfekte udsyn til såvel dit håndarbejde, som opskriften på samme tid.

Magneterne følger naturligvis med, når du køber din opskriftsholder.

Ligeledes følger der en ekstra lang magnet med, som du kan bruge som markør og på den måde kan du skabe endnu bedre overblik over, hvor langt du er kommet i opskriften.

Skulle du mangle ekstra magneter til din opskriftsholder, forhandler vi naturligvis også dem hos HobbyGarn.

Du finder alt til dit håndarbejde hos HobbyGarn

Når først der er styr på opskrifterne i opskriftsholderne, kan du med fordel finde alt det skønne kvalitetsgarn, du skal bruge til dine spændende projekter i vores webshop.

Vi forhandler et bredt udvalg af lækkert garn i et væld af forskellige typer og kvaliteter, så det er et rent slaraffenland af muligheder uanset hvilket projekt, du har valgt at give dig i kast med.

Vi hos HobbyGarn deler din passion for håndarbejdet og derfor er det også altafgørende for os at kunne formidle de bedste varer til dig, så du opnår den størst mulige glæde og fornøjelse ved dit håndarbejde.

Du finder således også markedets bedste hæklenåle og strikkepinde hos os, lige som vi naturligvis også forhandler spændende tilbehør.

Skal det gå ekstra hurtigt med at komme i gang, kan du vælge blandt de mange spændende Garn kits, som vi også forhandler.

Her finder du både strikke- og hækleprojekter og alt, hvad du skal gøre, er at vælge hvilket projekt og eventuelt hvilken størrelse, du vil arbejde med, så sender vi alt, hvad du skal bruge.

Du slipper med andre ord helt for at skulle bruge tid på at vælge farver eller beregne garnforbrug; det sørger vi nemlig for, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dit ønskede projekt.

Billigt kvalitetsgarn hos HobbyGarn

Hos HobbyGarn vægter vi en god balance mellem pris og kvalitet, så du altid er sikker på at få de bedste varer til fornuftige priser.

Er du på udkig efter et ekstra godt tilbud, finder du således et stort udvalg af godt kvalitetsgarn til ekstra nedsatte priser på vores tilbudsside.

Husk at tjekke siden jævnligt da vi ofte lægger nye varer ind under denne kategori.

Du kan også med stor fordel tilmelde dig vort nyhedsbrev.

På den måde er du altid blandt de første, som får besked, når vi kører ekstra gode tilbud samt udsalg og andre spændende kampagner.

Ved at modtage nyhedsbrevet har du ligeledes mulighed for at modtage fri fragt koder og sidst men ikke mindst deltager du i konkurrencen om at vinde et gavekort til HobbyGarn pår hele 1500 kr.

Læs mereLæs mindre