• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Alpacablanding

Hvor stammer Alpaca fra

Alcapa uld stammer fra alpacaer som minder lidt om en lama dog med en meget tykkere og blødere pels.  Alpacaer lever højt i Andesbjergene i et meget koldt klima. Der er store temperaturskift, og alpacaernes pels har tilpasset sig dette, så de altid har det dejligt varmt.

Hvilke egenskaber har Alpaca garn

Den tykke og varme pels nyder vi i dag godt af til lækkert alpaca garn. Alpaca garn er tre gange så varmt som fåreuld, og de glatte fibre i alpacaen bevirker samtidig, at overskydende varme let ledes væk fra kroppen.

Alpacaens fibre er meget bløde og behagelige at have direkte på huden uden at kradse eller klø, og de er derfor også meget velegnet til babyer.

Alpaca garn indeholder heller ikke lanolin, som fåreuld gør, og derfor oplever færre at være allergisk over for alpacaens hår.

Alpacaer har fra naturens side forskellige nuancer i pelsen, hvilket gør, at man kan finde en lang række alpaca garn farver, som ikke er kunstigt farvet.

Alpaca garnet bliver dog også farvet i et utal af farver, så du altid kan finde netop den farve, du leder efter.

Den meget tykke uld fra alpacerne egner sig rigtig godt til at lave trøjer, sjaler, halstørklæder osv., der kan varme i den kolde tid. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan lave af garnet.  

Gør et godt køb hos HobbyGarn.dk

Køb dit Alpaca garn hos os til altid billige penge og bliv klædt godt på til den kolde tid.  Det er nemt at købe det hos os, du kan sidde hjemme i sofaen og kan få det leveret lige til døren.

Vi sætter en stor ære i at have hurtig levering på 1-3 dage, så du hurtigt kan komme i gang med dit strikke/hækle projekt.

Læs mereLæs mindre