• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Sakse

Sakse 

Lige meget hvilket projekt du kaster dig over er et af dine vigtigste redskaber din saks. Skal du strikke, hækle, sy eller broderer skal du altid have din saks ved hånden.

Hos HobbyGarn sælger vi mange forskellige sakse og saksesæt, så du kan få præcis den saks du skal bruge til din interesse.

 

Den klassiske storkesaks:

Laver du meget håndarbejde er storkesaksen det bedste valg for dig. Denne saks er lille og kompakt, også har en spidst næb, der gør det nemt at klippe tråde i selv de helt små projekter, hvor detaljegraden er stor. Storkesakse kommer i mange forskellige farver og udtryk. Hos HobbyGarn finder du et bredt udvalg af storkesakse, både med print, i original guld med sølv næb og i en antik udgave. Fælles for dem alle er den klassiske storkeform, indrids af fjer på siden, de klassiske skrueøjne og selvfølgelig det spidse næb.

En storkesaks har den perfekte størrelse, når du har dine projekter med dig. De passer ned i en hver projekttaske lige meget størrelse.

 

Den uundværlige stofsaks

Syr du meget er det selvfølgelig en stofsaks du skal på jagt efter. En stofsaks er lavet specielt til at klippe i stof og derfor vil du opleve en stor forskel, hvis du i dag bruger en almindelig saks til dine sy projekter. En stofsaks glider nærmest igennem stof og giver dine afklipninger en super flot kant. En stofsaks er modsat storkesaksen til de store projekter. Den har et bred skaft og skal hovedsageligt bruges til at klippe i stof, men kan selvfølgelig også anvendes til at andre projekter som foreksempel strik.

Pas altid godt på din stofsaks og hold den skarp ved kun at bruge den til stof. Bruges den ofte til for eksempel at klippe i papir vil bladene hurtigt blive sløve og dine stofkanter vi blive flossede når du klipper dem.

 

Saksesæt

Hos HobbyGarn kan du også få mange forskellige saksesæt, der hver indeholder sakse og andet tilbehør efter behov.

Køb det store gavesæt hvor du både får en storkesaks, en stofsaks og et fingerbøl. Hele sættet er fremstillet i kobber, så dine redskaber har et top moderne look. Med dette sæt er du godt klædt på til at kaste dig ud i alverdens hobbyprojekter. Selv det lille fingerbøl, er godt til at sy små taljer eller når der skal hæftes ender og sys mindre projekter.

Er du mest til strik, hækling eller brodering har vi også et mindre gavesæt, hvor du får en storkesaks og et matchende fingerbøl i kobber. Med dette sæt får du alt hvad du behøver når du har dit projekt med dig rundt. 

Når du køber en af disse sæt får du de to sakse i det unikke kobber materiale. Disse sæt er den eneste produktion til af den klassiske storkesaks og stofsaks. Så hvis du er helt skudt i kobber, så er det nu du skal slå til.

 

Gavesæt til garnelskeren

Er du mest til strik og hækling så er det vores smarte filt etui med garntilbehør du skal ligge i din kurv. I dette sæt får du ikke kun en storkesaks du får også alt hvad du kan drømme om af tilbehør inden for garn. I sættet finder du maskemarkører, uldnåle, strikkenål, u-formet maskekrig og en reparationsnål. Alle produkter er fremstilling i messing. Dette er det eneste sæt hvor alle det det klassiske garntilbehør er fremstillet i et nyt og moderne materiale som messing. Er du ved at starte din samling er tilbehør, så er dette sæt en unik måde at få en flot og matchende samling.

Alle disse gavesæt er den perfekte gave til krea-mennesket i dit liv. Kender du en der lige er begyndt at interesserer sig for strik eller syning, så er et saksegavesæt fra HobbyGarn helt perfekt!

 

Hvilken saks er den rigtige for mig?

I store træk er storkesaksen bedst til de små projekter som strik, hækling og broderi, mens stofsaksen er til de større projekter, for eksempel hvis du syr tøj, puder eller andet. Er du i tvivl om, hvilken saks, der passer til dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os enten via mail eller ved at ringe. Du vores e-mail og telefonnummer nederst på siden.

Mangler du andet hobby tilbehør finder du disse under vores tilbehørs kategori i vores top menu. Her kan du finde både knapper, nåle, maskemarkører, pomponer/kvaste og meget mere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mereLæs mindre