• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Rundpinde

Her kan du finde vores udvalg af super gode rundpinde, som er af en virkelig god kvalitet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udvalg af rundpinde

Vi har flere mærker af rundpinde, så du kan finde, netop den der passer til dig. For hvad er en god rundpind? Det er kun dig, der kan svare på, da det kommer an på, hvad du synes, ligger godt i dine hænder og passer til din strikke teknik. 
Derfor har vi flere mærker at vælge imelem, så du kan finde netop den, du lige er på udkig efter. 

Klik ind på den enkelte rundpind for, at læse mere om den.

Strik er meget populær

Strik har altid været meget brugt, men er den seneste tid blevet rigtig moderne igen blandt mange aldersgrupper. Vi er i dagens Danmark meget fascineret af at producere noget selv. Strikning bliver brugt som afslapning/afstresning i en travl hverdag. Du kan producere en masse spænde ting til både dig selv og dem du holder af. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave.

Hvad er en god rundpind

Hvad er en god rundpind for dig? Det er meget en smagssag, hvad man synes, der er en god rundpind. Vi har gode rundpinde i en god kvalitet, der glider godt på garnet og er nikkelfri, så alle kan bruge dem. De er meget lette og giver en fantastisk strikkeoplevelse. Prøv dig frem og find din yndlings rundpind i vores sortiment. 

Gør et godt køb hos HobbyGarn.dk

Køb dine rundpinde hos os til altid lave priser. Vi forhandler rundpinde af en rigtig god kvalitet, så du altid kan finde den størrelse pind, du skal bruge til dit nye projekt. Det er nemt at købe hos os, du bestiller bare, på vores webshop, når du har tid og kan få det leveret lige til døren eller nærmeste posthus, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi sætter en stor ære i at have hurtig levering på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med dit strikke projekt.

 

Kh HobbyGarnLæs mereLæs mindre