• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Maskemarkører og Markeringsringe

På denne side finder du vores udvalg af maskemarkører og markeringsringe, som altid i den allerbedste kvalitet og til skarpe, konkurrencedygtige priser.

Hvad er en maskemarkør?

En maskemarkør er et lille, genialt hjælpemiddel, når du skal holde styr på dit strikke- og hækletøj.

Maskemarkører kan være fremstillet i forskellige materialer, og fælles for dem er, at de oftest er fremstillet i et let materiale.

På den måde undgår du, at de tynger dit strikke- og hækletøj, når du arbejder med det.

Hvad kan jeg bruge maskemarkører til?

Maskemarkørernes funktion ligger i navnet, idet du bruger dem til at markere forskellige ting med undervejs i dit håndarbejde.

På samme måde kan du sammenligne maskemarkører med en slags bogmærker, som du bruger til dit strikke- og hækletøj.

Maskemarkører til strik på rundpinde

Maskemarkører er for eksempel helt geniale, når du arbejder på rundpinde.

Ved at sætte en maskemarkør i starten af dit arbejde, ved du nemlig helt præcist, hvornår du er nået hele vejen rundt.

Maskemarkører til at tælle rækker

Skal du strikke eller hækle et bestemt antal rækker, kan du også sætte en maskemarkør der, hvor du starter med rækkerne, og måske for hver 5. eller 10. række.

På den måde har du godt styr på, hvor langt du er med arbejdet, uden at du hele tiden behøver starte forfra med at tælle rækker.

Maskemarkører til mønsterstrik og -hækling

På samme måde er maskemarkørerne rigtig smarte, når du skal arbejde med mønstre i dit strikke- og hækletøj.

Når du skal fremstille mønstre i et håndarbejde, foregår det typisk ved, at der skal arbejdes med forskellige farver og/eller forskellige typer masker i bestemte rækkefølger.

I disse tilfælde kan maskemarkørerne være en rigtig stor hjælp for dig, så du bedre kan holde styr på repetitionerne i mønsteret.

På den måde kan du hele tiden se, hvor langt du er med arbejdet.

Maskemarkører og markeringsringe til ind- og udtagning

Maskemarkører og markeringsringe er desuden super anvendelige, når du skal lave ind- og udtagninger i dit håndarbejde.

På den måde sikrer du dig, at du har helt styr på, hvor langt du er kommet i forhold til den opskrift, du følger.

Hvad du også kan bruge maskemarkøren til

Et ekstra lille tip til anvendelse af maskemarkøren er, at du også kan brug den til at sætte i dit hækletøj, når du lægger det fra dig.

Måske har du oplevet, at hæklenålen er gledet ud af dit håndarbejde, når du skulle i gang igen efter en pause.

Dette problem kan du slippe helt for, hvis du skifter hæklenålen ud med en maskemarkør, inden du lægger det fra dig.

Ved at bruge denne metode, er det desuden langt nemmere for dig at pakke hækletøjet sammen, da maskemarkøren ikke fylder nær så meget som hæklenålen.

Maskemarkører er således et helt fantastisk hjælpemiddel, som blandt meget andet sparer dig for at skulle bruge en masse tid på at tælle rækker og masker hele tiden.

Samtidig sparer du også tid på at skulle lave eventuelle fejl om, da du har langt bedre styr på, hvor langt du er kommet i en opskrift.

Hvad er maskemarkører lavet af?

Kreativiteten kommer naturligvis også til udtryk, når det handler om at fremstille maskemarkører og markeringsringe, og de fås således i et væld af materialer og udformninger.

En god og anvendelig maskemarkør er først og fremmest kendetegnet ved, at den er fremstillet af meget lette materialer såsom plast, let metal eller træ.

Dette er vigtigt af flere årsager, især fordi man også ofte bruger mere end én maskemarkør ad gangen.

En maskemarkør må således ikke være til gene for dig, så dit håndarbejde bliver tungt og ubehageligt at arbejde med.

Dernæst er det ligeledes vigtigt, at en maskemarkør ikke er så tung, at den ødelægger dit håndarbejde ved at trække det ud af facon.

Desuden er det vigtigt, at maskemarkøren er udformet, så den ikke har skarpe ender og lignende, som kan gribe fat i og ødelægge dit håndarbejde.

Oftest er maskemarkører fremstillet i mere eller mindre iøjnefaldende farver.

På den måde er de nemmere at få øje på, så du ikke risikerer at overse dem, når du sidder med dit håndarbejde.

Maskemarkører kan i øvrigt være udformet på mange forskellige måder.

Nogle maskemarkører er således udformet som en slags sikkerhedsnåle i farverigt plast, hvor spidsen naturligvis er afrundet.

På den måde undgår du først og fremmest at stikke dig på dem, og du slipper desuden for, at de griber fat i og ødelægger dit håndarbejde, når du skal sætte dem i og tage dem ud igen.

Andre typer maskemarkører har en udformning, som minder lidt om de snap-ringe, man brugte som legetøj for mange år siden.

Hvad er en markeringsring?

Markeringsringen adskiller sig først og fremmest fra maskemarkøren i sin udformning, og som navnet antyder, er markerinsringene ofte udformet som en lukket ring.

Anvendelsen for markeringsringe er derfor også lidt anderledes. De bruges nemlig typisk til at sætte på strikkepinden og således indikere, at du i den næste maske skal huske for eksempel at tage ind eller ud.

Derudover har markeringsringe det tilfælles med maskemarkører, at de er fremstillet i lette, brugervenlige materialer.

Mange markeringsringe er desuden monteret med lette perler i plast eller glas, ofte i fine farver, så de er nemme at få øje på i dit håndarbejde.

Geniale hjælpemidler til håndarbejdet

Hvad enten du vælger markeringsringe, maskemarkører eller begge dele, kan du altså være sikker på at få et hjælpemiddel til dit håndarbejde, som måske nok er lille af størrelse, men som samtidig er ganske genialt.

Det kan således også være en rigtig god ide for dig at have flere typer af maskemarkører og markeringsringe at vælge imellem, så du altid er sikker på, at du har den helt rigtige type til ethvert håndarbejdsprojekt.

Køb online hos Hobbygarn

Hvad enten du skal bruge maskemarkører, markeringsringe eller andet tilbehør til dit håndarbejde, finder du altid et spændende og varieret udbud af kvalitetsprodukter her i webshoppen.

Hobbygarn har alt det, du skal bruge

Foruden tilbehør til dit håndarbejde forhandler vi også et stort udvalg af strikkepinde og hæklenåle i de allerbedste kvaliteter.

På den måde kan du være helt sikker på, at du altid er godt dækket ind, uanset hvilke spændende projekter du ønsker at give dig i kast med.

Garn er naturligvis også en helt naturlig forudsætning for, at du overhovedet kan komme i gang med dit håndarbejde.

Derfor er vi også rigtig glade for at fortælle dig, at du kun er et enkelt klik fra vores kæmpestore udvalg af garn i et væld af varianter.

Hobbygarns kerneopgave er at tilbyde vore kunder de allerbedste varer til superskarpe priser og med et udvalg, som matcher markedets udbud og ikke mindst kundernes alsidige og spændende ønsker.

Hos Hobbygarn finder du derfor garn af høj kvalitet og i et væld af forskellige materialer og tykkelser.

Når du køber dit garn hos os, kan du således være helt sikker på at være dækket ind til et hvilket som helst projekt.

Kan jeg få varerne leveret eller kan jeg hente dem selv?

Hos Hobbygarn finder du ikke blot et stort og rigt varieret udvalg af materialer, værktøj og tilbehør.

Vi ved nemlig også, at når du først har fundet ud af, hvilket projekt du vil i gang med, så kan det næsten kun gå for langsomt med at kunne komme i gang.

Derfor har vi også meget favorable leveringspriser og -betingelser, så der kun går ganske kort tid, fra du lægger varerne i kurv, og til du har dem hos dig.

Vi tilbyder dig også muligheden for, at du selv kan afhente dine varer på vores fysiske adresse, hvis du skulle have lyst til og mulighed for det.

På den måde har du de bedste forudsætninger for at komme i gang med dine spændende håndarbejdsprojekter så hurtigt som muligt.

Ønsker du selv at afhente dine varer hos os, finder du vores adresse og åbningstider lige her.

Ligeledes er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du i øvrigt har spørgsmål i forbindelse med dit køb af varer eller vedrørende dit håndarbejde.

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og deltag i konkurrence om gavekort

Når du tilmelder dig Hobbygarns nyhedsbrev får du et væld af fordele.

Du deltager således i konkurrencen om et gavekort til Hobbygarn på 1500 kr., så der er gode muligheder for at få hylderne fyldt op med lækkert garn og tilbehør.

Derudover er du naturligvis blandt de første, som får besked, når vi kører udsalg og kampagner, ligesom du vil modtage rabatter samt koder til fri fragt og lignende.

Du har således alt at vinde ved at modtage vort nyhedsbrev, og du kan naturligvis afmelde nyhedsbrevet igen til enhver tid, såfremt du måtte ønske det.

Er du også bidt af håndarbejde?

Håndarbejde har i en længere periode været dømt lidt ude i kulden, eller måske nærmere op på det støvede loft, hvor det har været betragtet som et levn fra bedstemors tid.

Heldigvis har denne opfattelse af håndarbejdet ændret sig radikalt gennem de senere år.

De gode gamle håndarbejdstraditioner som strik og hækling er således hentet ned fra loftet og støvet af igen, og både bedstemor og alle andre har grebet både strikkepinde og hæklenåle i stor stil.

Hos Hobbygarn er vi naturligvis utroligt stolte af og glade for at være din foretrukne leverandør af garn og tilbehør til alle de spændende projekter.

På samme måde bliver vi også utroligt glade, når I kunder giver os lov til at se alle de skønne kreationer, som I tryller frem med vores garn.benyt meget gerne #hobbygarn på Instagram. 

Ved at dele billeder af alle de spændende, sjove, fine og finurlige projekter, som vi hver især har frembragt, kan vi nemlig dele glæden med hinanden og ikke mindst være med til at inspirere hinanden til nye og spændende eventyr i Håndarbejdsland.

HobbyGarn ønsker dig rigtig god fornøjelse med alle dine projekter!

Læs mereLæs mindre