• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Strikkepinde

Billige strikkepinde

Elsker du at strikke? Så kan du finde den helt rette strikkepind af rigtig god kvalitet hos os.

Vi har et stort udvalgt af strikkepinde til mange former for strik. Så vi kan altid hjælpe dig med at finde de pinde, du har brug for. Det gælder, uanset om du vil strikke strømper, sweatre eller hatte.

Hvilken strikkepind skal jeg vælge?

Når du har valgt et strikkeprojekt, skal du finde ud af, hvilke strikkepinde du skal bruge. Det er vigtigt at have projektet og garnet fastlagt først, da dette afgør, hvilken strikkepind der er mest anvendelig til dit projekt.

Og sidst men ikke mindst handler det også om at finde en strikkepind, der fungerer for dig. Og som du arbejder godt med. På den måde bliver det en nydelse at udføre din hobby.

Strømpepinde:

Strømpepinde består af et sæt på 5 pinde, som er spidse i begge ender. Du bruger 4 pinde i alt, hvis du laver projekter, hvor der er få masker. Og du bruger 5 pinde, hvis der er mange masker.

At bruge strømpepinde kan kræve lidt øvelse, da det kan være svært at holde styr på alle pinde på én gang. Men med øvelse kommer det hurtigt. Et lille fif er at bruge 5 pinde i alt, da det betyder, at du ikke skal strikke rundt i så skarpe vinkler.

Hvis du vil have stramme masker, skal du vælge de mindste pinde. Og vil du have løse masker, skal du vælge de største pinde. Strømpepinde er meget anvendelige til runde projekter som strømper eller ærmer på trøjer.

Rundpinde:

En rundpind er spids i begge ender og forbundet med en wire mellem pindene. Rundpinde kan bruges til det meste såsom ærmer, trøjer, halstørklæder osv. Alt efter deres længde.

Du kan få rundpinde i forskellige længder. Nemlig 40, 60 og 80 cm. Så hvilken længde skal du vælge? Som udgangspunkt kommer det an på, hvad du skal strikke. Er det små dele som babytøj eller ærmer er en 40 cm. rigtig fin. Men skal du bruge den til en voksentrøje eller andre større projekter, er 60 eller 80 det bedste valg. Det kommer an på, hvor mange masker du har i dit projekt.

Står der i din opskrift, at du skal bruge jumperpinde, kan du altid vælge at bruge rundpinde i stedet. Mange foretrækker dette, da det er nemmere at sidde med, også selvom det for eksempel er en stor tung sweater, du strikker. Det skåner nemlig dine arme og skuldre, da du får en bedre strikkestilling.

Hvilken størrelse strikkepind skal jeg vælge?

Der er flere svar på dette spørgsmål. Hovedreglen er, at du skal vælge den pindstørrelse, som står på bandarolen af garnet. Dog er der ofte stor forskel på, hvor stramt eller løst du strikker. Så det kan være en god ide at lave en strikkeprøve.

I en strikkeprøve ser du, om du overholder den strikkefasthed, der passer til garnet. Du laver en strikkeprøve ved at strikke en lille lap på 10 x 10 cm. Herved kan du så se, om du skal gå op eller ned i pind størrelse.

Er du også blevet bidt at strik?

Flere og flere er i de senere år blevet bidt af strik. Alle aldersgrupper og sågar mænd har fået øjnene op for strik. Det er en skøn og afslappende hobby, hvor du kan producere alt fra små søde dyr til lækre varme trøjer.

Det er vigtigt, at du finder nogle strikkepinde, som ligger godt i hånden og glider godt på garnet. Det gør nemlig glæden ved din hobby endnu større.

Køb dine strikkepinde hos os

Hos HobbyGarn har vi dig i fokus. Og vi går meget op i, at vi har alle de varer, du efterspørger. Så står du og mangler et produkt til dit strikkeprojekt, hører vi meget gerne fra dig.

Vi udvider hele tiden vores sortiment og sætter en stor ære i at have en hurtig leveringstid på 1-3 hverdage. Du kan få leveret lige til døren, nærmeste posthus/pakkeshop eller hente det direkte hos os.

Vores webshop har altid åbent. Og du kan derfor handle, når det passer dig.

Læs mereLæs mindre