• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Bliv klar til julen med hjemmehæklerier og strikket julepynt

Udgivet 21. juni 2021 af Laura

 

Nu varer det ikke længe! Julen står lige for døren, og det betyder også, at hvis du ikke har fået pyntet op endnu så er det tid! Med Julen kommer juleferien, med tid til afslapning og strikkeprojekter!  

  

”Jeg elsker at pynte op til jul, men det er altid noget helt særligt når man pynter op med hjemmelavet julepynt” 

  

I dette opslag kan du finde inspiration til et væld af julepynt, der både kan pynte dit eget hjem eller som kan bruges om gave til andre.  

  


Til morgenbordet 

Vil du skabe lidt ekstra julestemning ved morgenbordet, er disse juletræs æggevarmer et optimalt valg. Disse simple juletræer vil med garanti give en festlig stemning og være med at gøre nedtællingen til juleaften ekstra speciel!  

 

Du kan bruge mange forskellige garntyper til denne model. Som min favorit vil jeg anbefale Drops Cotton Merino, der har en super flot juletræsgrøn samt en perfekt gul til julestjernen på toppen.  

 


Til træet 

Noget af det mest klassiske danske julepynt, er Dannebrog guirlanden og hvad kan være bedre end en hækleudgave, så du selv kan vælge hvor lang eller kort den skal være. Denne opskrift er fra Mayflower og er fremstillet i Mayflowers Cotton 8/4.  

 

”Det bedste ved at lave sit eget julepynt er, at man kan sætte sit eget præg på det, vil man fx lave flagene i andre farver, er der rig mulighed for at skabe sit eget unikke design” 

 

 

Til den sofistikerede  

Er du ikke til julepynt med fuld skrald, så vil jeg klart anbefale dig disse smukke og simple hæklede grankogler, der på sin egen stille måde er med til at bringe vinteren inden for. Disse krankogler kan laves i mange forskellige garn typer, men Drops Safran garn kommer i de helt perfekte brune nuancer, der vil give disse grankogler et super flot og naturligt look.  

 

 

Til den hvide jul 

Den hvide jul, må vi kigge lang efter i år men til gengæld kan vi selv skabe sne ved at hækle disse flotte snefnugHæng dem på dit juletræ eller pynt op i vinduer og ved døre for at skabe lidt julestemning. Snefnugget er hæklet i Drops Cotton Merino, som du finder her!  

 


Til de små 

Ingen jul uden julesokker og hvad kunne være bedre end at selv kunne strikke julesokker til familien. Det giver både mulighed for at skabe unikke og personlige sokker, samtidig med dette er den bedste måde at byde julen og gavmildheden inden for. Denne opskrift er fra Drops er fremstillet i Drops Nepal. Nepal garn kommer i alle regnbuens farver, så man kan få lige den kombinations af farver man ønsker sig.  

 

”Min jul begynder når først når julesokken er kommet op! Det er glæden ved at overaske andre med små lækkerier eller selv at vågne op til en fyldt sok” 

 

Gør denne jul til noget helt særligt med hjemmelavet julepynt, der spreder julestemning og giver gode minder og noget at e frem til hver jul!  

 

Rigtig god skaberlyst og rigtig god jul!