• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

5 Fede sommeropskrifter!

Udgivet 12. juli 2021 af Laura

Sensommeren er over os, og det betyder dage med sol, sommerhus og strandture. 

Men det vigtigste af alt, er selvfølgelig at have et strikketøj eller hækleprojekt i tasken! Læs med her, og bliv inspireret til hvad du skal til lave her i de sidste sommerdage. 

 

 

Nyd de sidste varme dage med en skøn sommertop

Det er ingen hemmelighed, at en af de største sommertrends i år er sommertoppen. Se lige den skønne Citrus Sun top fra Drops Design, der både har en super flot v-hals samt et elegant hulmønster på kroppen. 

 

Citrus Sun er strikket i Drops Safran, et skønt 100 % bomuldgarn, der lader din hud ånde i sommervarmen. Du kan derfor sagtens bruge Citrus Sun på stranden. Du finder opskriften og garnet til toppen her.

 

 

Strik til de lune sommeraftener

Skal du have en let jakke til de sidste lune sommeraftener, så er Luscious Lilacs det perfekte valg. Jakken er strikket i Drops Paris, et tykt 8/8 bomuldsgarn, også er jakken udformet i det flotteste bladmønster. 

 

Jakken er strikket oppefra og ned og kræver ingen montering, det er derfor et super godt projekt at have med på farten. Du finder opskriften og garnet til Luscious Lilacs her

 

 

Den perfekte trøje til sommerudflugterne

Er du på jagt efter en let og luftig sommertrøje, så er Sapphire Trails den bedste opskrift for dig. Sapphire Trails har en dejlig skødesløs pasform, med korte brede ærmer, en croppet facon og flot hulmønster. Trøjen er fremstillet i Drops Sky et super luftigt blowgarn, der gør din trøje dejlig åndbar, selv i sommervarmen. 

 

Sapphire Trails er et skønt begynder projekt, hvor du hurtigt vil se resultater. Du kan finde både opskrift og garn her. 

 

 

En trøje til sommerens regnvejrsdage

Den danske sommer er utilregnelig, derfor er det selvfølgelig også essentielt at have den perfekt striktrøje, til de dage, hvor sommervejret lader holde på sig. Bright Sand Shore er den perfekte sweater til disse dage. Sweateren er fremstillet i Drops Merino Extra Fine i et super flot mønster af snoninger og bobler. 

 

Sweateren er god for den let øvede strikker eller som en ilddåb til nybegynderen. Du finder både garn og opskrift på Bright Sand Shore her

 

 

Fortryllende sommerhækling

Selvom det ikke blev den store udrejse sommer kan vi stadig drømme os væk til azurblå strande med det skønne Calandria sjal. Sjalet er hæklet Drops Baby Merino og er fremstillet i et let og luftigt viftemønster. Sjalet kan bruges til at holde skuldrene varme i de sidste aftener på sommerterrassen. 

 

Du kan lave Calandria sjalet i præcis den farve, der passer til dig og du kan finde både garnet du skal bruge og opskriften her. 

 

Kast dig derfor ud i en masse skønne sommerprojekter, så du både har et skønt projekt til sommerhusturen og lækre sweatre til de sidste sommerdage! 

 

Rigtig god skaberlyst!