• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Hjemmestrikkede Julegaver til Voksne

Udgivet 18. juni 2021 af Laura

 

Julen nærmer sig med hastige skridt og julegaveræset er for alvor begyndt! For mange er julegaveindkøb forbundet med stress og jag og de lange lister kan føles som uendelige bestillingssedler.  

  
Hvad med i år at give gaver, der kommer fra hjertet, der er helt unikke og som du er garanteret ikke skal byttes? Med hjemmestrik kan du give gaver, der er helt personligt udvalgt til modtageren, du kan vælge lige den stil og den farve som de allerhelst vil have. Der findes ikke noget bedre end at modtage en gave, der er lagt tid og kærlighed i!  

  

”For mig er hjemmelavede gaver altid de bedste! Du ved, der blevet lagt en masse kærlighed og omtanke i dine gaver og du ved, at de er lavet helt unikt til dig” 

  

Derfor har jeg samlet 3 fede strikkemodeller, så du kan komme i gang med årets julegaver, der med garanti vil sprede varme og glæde!  

 


En garderobe klassiker 

Man går aldrig galt i byen med en klassisk sweater. Denne lækre sag fra Drops er strikket i Drops Melody og kommer i et super simpelt glatstrik mønster, som både er til nybegynderen og til eksperten. Drops Melody giver sweateren et afslappet og vamset look, der passer ind i enhver garderobe! Hvem vil ikke gerne finde sådan en sweater under juletræet i år?  

 

Skal du overraske med dine nærmeste med dine vilde strikke evner, også selvom du lige er begyndt, så vil jeg helt klart vælge denne model! Klik her for at se vores store udvalg af garn, som kan bruges til denne model. Er det strikkepinde og rundpinde du mangler, så klik på linket her og se de mange muligheder og modeller du finder her hos HobbyGarn 

 

”Juleoverraskelser er de bedste der findes! Jeg glæder mig personligt til at overraske min familie med lækkert hjemmestrik til jul” 

 


En gave til den modebevidste 

Det kan ikke benægtes at en af 2020s største trends er vesten! Med eller uden rullekrave, lang eller kort – you name it! Vesten kommer i alle størrelser og formerLæg derfor en vest under juletræet i år! Denne super flotte vest fra Mayflowers er strikket i Mayflowers lækre Easy Care Classic og følger et patent mønster. Patentstrik kræver en smule øvelse, men er super nemt, når man lige få knækket koden. Vesten kommer med en flot v-hals samt brede ærmer, der giver rig mulighed for at style vesten med både skjorter, t-shirt og kjoler.  

 

Hos HobbyGarn sælger vi et bredt udvalg af Easy Care Classic, så du kan vælge den helt rigtige farve. Vi har også et stort sortiment af strikketilbehør, der vil gøre projekter, som denne vest nemmere. Her kan du f.eks. for glæde af maskemarkører, der hjælper dig med at bevare overblikket over dit arbejde. Du kan med fordel også købe en maskemåler, så din strikkeprøve bliver helt korrekt!  

 


Til manden i dit liv 

Har du svært ved at finde den perfekte gave til din mand, kæreste, søn eller ven ? Hvad med at kaste din over den flotte herresweater, der kommer i et lækkert vaffelmønster. Denne sweater er strikket i Mayflowers Cotton Merino og er anbefalet til den mere øvede strikker. Sweateren er laves af to forskellige farver, der giver stor mulighed for at lege med farverne.  

Mayflowers Cotton Merino kommer i mange forskellige farver, der kan sammensættes på kryds og tværs.  

 

Lad derfor bestillingssedlen blive hjemme i år og klik dig i stedet ind på HobbyGarn.dk og find årets mest personlige gave!  

 

Rigtig god skaber lyst og glædelig jul!