• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Strikkeprojekter til bilferien 2023

Udgivet 06. juli 2023 af Michael

 

Så er det ved at være ferietid. Mange vælger at tage bilen for at komme ned til syden og være sikker på godt vejr. Dog er der en køretur, der lige skal overstås og hvad er bedre end at bruge den tid på at strikke.

Derfor har vi samlet nogle små projekter, der er nemme at have med i bilen, flyet eller på terrassen.

Husk også at vi har mange andre garn kit på shoppen – se alle kit lige her og mangler du tilbehør, så har vi også et kæmpe udvalg af det lige her.

 

New Fern er et rigtig smukt sjal, du sagtens kan strikke på farten. Mønsteret er inspireret af bregner og giver et smukt og roligt udseende. Sjalet strikkes i den super bløde Drops Baby Merino. Når du bestiller garn kittet, kan du selv vælge hvilken farve sjalet skal være i, så den passer lige til din garderobe.

Du finder garn kittet til New Fern lige her.

 

 

Harbour Highlights Cardigan er en lille strikket cardigan lavet i det super bløde Drops Alpaca. Når man skal på farten, er små projekter godt at have med, da de ikke fylder så meget og her er denne cardigan perfekt. Så kender du en lille, der godt kunne bruge en cardigan, så er denne opskrift perfekt til ferietasken.

Du finder garn kittet til Harbour Highlights Cardigan lige her.

 

Bright Diamonds er en smuk klud strikket i Drops Safran. Denne klud er perfekt at tage med på rejsen, da det er et overskueligt projekt og man nemt kan lægge det fra sig. Kluden vil være oplagt at give en som værtindegave.

Du finder garn kittet til Bright Diamonds lige her.

 

Vi ønsker dig en rigtig god ferie

Mvh team HobbyGarn