• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

5 skønne ideer til enhver Valentinsdag

Udgivet 21. juni 2021 af Laura

 

Om du er til Valentines, Galentines eller Palentines, er d. 14. Februar den dag på året, hvor du har chancen for at forkæle dem du holder af! Og hvad siger det bedre en hjemmestrik! 

  

Jeg har i dette indlæg samlet 5 strikkeopskrifter du kan forkæle dig selv eller dine nærmeste med.  

  

 

Love Glove

Denne kærlighedsvante eller muffedisse er den perfekte gave til kæresten, forældre eller søskende. Kærlighedsvanten har to åbninger, så man stadig kan gå hånd i hånd når man er ude og går i de kolde vinter måneder.  

  

Love Glove er strikket i Drops Snow og kan laves i forskellige farver, så du har mulighed for at nedtone de søde hjertemønster eller gøre den mere neutral ved blot at strikke den i én farve. Giver du dig i kast med denne opskrift skal du være opmærksom på at garnfprbruget kun er til kærligheds vanten. Vil du lave et helt sæt med vanter skal du benytte denne opskrift 

  

”Jeg har strikke disse til min søster for mange år siden, og selvom kæresten er blevet udskiftet er muffedissen blevet” 

  

 

Heart Dance 

Valentinsdag behøver ikke kun være for kærestepar, hvad med at forkæle din ven, veninde eller søskende med disse lækre strømper med hjerter på hæl og tå. Strømperne er strikket Drops Nepal. Du får derfor nogle super lækre og tykke strømper. Lavs strømperne i samme farve som opskriften eller sæt dit eget præg på opskriften ved at vælge dine egne farver.  

  

 

Heart Me

Hvad med lidt strik til bedste? Dette skønne sjal med hjertemønster er den perfekte valentinsgave til bedstemor, der med garanti har strikket meget til dig. Sjalet er fremstillet i Drops Air, du kan vælge mellem en masse skønne og neutrale farver. Sjalet er let og luftigt og kan bruges som almindeligt sjal eller som tørklæde. 

  


Milles Cardigan 

Er der kommet et nyt medlem til familien er valentinsdag den perfekte undskyldning for lidt ekstra forkælelse. Strik denne super søde cardigan, der har en hjerteudformet på ryggen. Den cardigan kan bådes strikkes af mormor, mor og moster! Milles cardigan er fremstillet i Cotton Merino fra Mayflower, så du er garanteret en super lækker og blød cardigan. Skal den have fuld gas til valentinsdag kan du udskifte den mere neutrale beige garn med lyserød eller lilla.  

  

”Jeg foretrækker Cotton Merino til børn, da man ikke skal bekymre sig om at det kradser, du ved dine projekter er bløde og lækre at have på” 

 

 

 

Valentino 

Vi må ikke glemme familiens vigtigste medlem! Som måske endda fortjener lidt ekstra kærlighed efter de har holdt ud til at vi alle er del mere hjemme end vi plejer. Her taler jeg selvfølgelig om vores kære husdyr.  

  

Forkæl din bedste ven med denne nuttede hundebluse med hjertemønster. Blusen er strikket i Drops Karisma og fremstillet i et skønt mønster af rød, hvid og lyserød.  Bliv den smarteste på gå turen og gør valentinsdag 2021 til noget helt særligt! 

  

  

”For mig er valentinsdag en mulighed for at gøre noget godt for dem der betyder noget for mig” 

  

Lige meget hvem du vælger at forkæle d. 14. Februar, så kan du finde alt hvad du skal bruge her hos HobbyGarn. Vi tilbyder også gavekort, hvis du ikke selv er den store strikker eller måske trænger du selv til at blive forkælet, så klik her for at tage et kig på vores tilbudsside.  

  

Glædelig Valentinsdag !