• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

4 Adventsgaver der varmer

Udgivet 18. juni 2021 af Laura

 

Mangler du inspiration til dette års Adventsgaver, så kan du tage det helt roligt! Jeg har nemlig fundet 4 nemme og hurtige strikkeopskrifter, der passer perfekt ned i julestrømpen. Alle modeller er super simple og vil med garanti sprede både glæde og varme!  

  

Freja Baretten:  

Det kan være svært et være stilfuld om vinteren når man allermest har lyst til at pakke sig helt ind når man skal uden for. Med Freja Baretten er det muligt at holde hovedet varmt samtidig, at den ser super smart ud! Baretten er strikket i Mayflowers Easy Care og Super Kild Silk. Denne kombination er med til at give hatten et fluffy og eksklusivt look.  

  

Både Easy Care og  Super Kid Silk kommer i et væld af farver, så du kan sammensætte på kryds og tværs for at opnå det ønskede resultat. Til denne opskrift skal du bruge rundpind og strømpepinde, du finder begge dele her  

  


Winter Cozy Mittens: 

Handsker og luffer kan man aldrig få for mange af og denne super simple model fra Drops vil passe til enhver vinterjakke! Lufferne er strikket i glatstrik og kan derfor laves af selv den helt grønne strikker. De er strikket i de populære Drops Air, der kommer i mange forskellige farver. Klik her for at se de forskellige varianter!  

 

”Jeg er en af dem, der altid mister mine luffer, så handsker og luffer står altid højt på min ønskeliste” 

 

 

First Snow Fall: 

Mangler du lige en lille ekstra ting, går man aldrig galt i byen med et pandebånd. First Snowfall pandebåndet er fra Drops er strikket i et af årets mest populære garntyper, nemlig det super lækre og tykke Snow garn. Pandebånder et strikket i glatstrik og har en super fin detalje i snoning i fronten.  

 

Klik her for at se de mange forskellige farver af Drops’ Snow garn! Til at lave den karakteristiske snoning, skal du bruge snoningspinde, som du finder lige her!  

 

 

Sandy Feet: 

Et must til de kolde vinter måneder er hjemmestrikkede strømper! Prøv denne Sandy Feet opskrift fra Drops, der er strikket med rib og glat strik. Strømperne er lavet af Drops Fabel og Brushed Alpaca Silk, så er de super bløde og slidstærke! Strømperne er strikket ovenfra og ned.  

 

”Jeg har altid mindst gang i et par strømper hver jul, det den bedste lille ekstra gave, som altid bliver påskønnet” 

 

Klik her for at så vores mange varianter af Drops Fabel og Drops Brushed Alpaca! Er det første gang du strikker strømper så klik her for at se de mange muligheder for strømpepinde!  

 

 

Gør dette års Adventsgaver til noget helt særligt og overtrask en du holder af med personlige og hjemmestrikkede adventsgaver!  

 

Rigtig god skaberlyst og rigtig glædelig jul!