• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Strik til Januar kuren!

Udgivet 21. juni 2021 af Laura

 

Skal du i gang med den helt store januars kur og mangler du motivation for at komme i gang ? Hvad med at strikke dit egen udstyr, så du virkelige får lyst til at dyrke motion? 

  

I dette blogindlæg har jeg fokus på en af mine yndlings sportsgrene, som du kan dyrke i dit eget hjem, så du er ikke afhængig af om fitnesscentret er åbent. Jeg taler selvfølgelig om Yoga! 

  

Du tænker måske, at der ikke er meget udstyr i yoga, men jeg har fundet dig en masse gode opskrifter på yogaudstyr som du selv kan hækle og strikke, også er du jo allerede lidt i gang med at træne. 

  

Yoga strømper til ethvert outfit 

Yoga strømper er gode til at holde dine ankler varme og samtidig giver de dig et fast fundament, da både hælen og tæerne er blottet. Du står derfor stadig super godt fast med dine fødder. Der findes mange forskellige mønstrer når det kommer til yoga strømper, så du kan vælge en stil, der passer til dig.  

  

Jeg har udvalgt 2 mønstrer, der vil pynte i ethvert yoga studie. Det første mønster hedder ”Let's Do It”. De er fremstillet i Drops Merino Extra Fine og kommer i et elegant ribmønster. Vælg en farve, der passer til dit yoga tøj eller måtte eller vælg en vild farve, hvis du som jeg mig ofte har sort træningstøj. 

  


Det andet mønster hedder Deep Breath” og passer super godt ind yogaens rolige væsen og kontakt til naturen. Disse strømper ha et flot rib- og hulmønster og giver et hel særligt udtryk til strømperne. Deep Breath er fremstillet i Drops Baby Merino.  

  

”Jeg elsker at blive udfordret af et nyt mønster og når det er fremstillet i det bløde Baby Merino, så er der ingen tid at spilde” 

  

 

Tag din Yoga måtte med dig rundt 

Du kan også strikke en pose til din Yoga måtte, så den er nem at tage med når fitness centret igen er åbnet. Posen kan også bruges til at holde styr på din måtte derhjemme hvis du f.eks. ikke har en strop til den.  

  

Denne pose eller betræk er hæklet i Drops Big Merino og kommer også med en opskrift på en hank, så du nemt kan tage din måtte under armen.  

  


Gør udstrækninger til en leg 

Et andet vigtigt redskab er et yogabånd. Dette bruges ofte under yoga til at lave forskellige udstræk og øvelser.  

  

Dette et den mest simple opskrift men det bliver dit vigtigste redskab, når du skal i gang! For lave båndet vil jeg anbefale at bruge bomuldsgarn. Da det er slidstærkt, mindre elastisk end uldgarn også kan det nemt vaskes.  

  


Slå 200-250 luftmasker op, alt efter hvor lang du vil have båndet. Lav 2 luftmasker til at vende arbejdet. Lav derefter fast masker i hver anden maske hele vejen hen og lav 2 luftmasker til at vende. Forsæt på denne måde til båndet har den ønskede bredde. Jeg foretrækker et bånd på ca. 3 cm og med en god længde så det kan bruges til en masse forskellige øvelser. 

  

”Jeg foretrækker at bruge Mayflowers Cotton 8/4,  det kommer i mange forskellige farver, så jeg kan matche det til min yoga måtte” 

  

Shavasana med stil  

Til sidst er der et af yogaens vigtigste dele – nemlig afslapning: Shavasana. Her bruger man ofte et tæppe til fuldføre afslapningen. Hvad kunne være bedre end at hækle dit egen Yogatæppe.  

 


Hvad med at lave dette lækre tæppe kaldet Shouldering Autumn”. Tæppet er fremstillet i Drops Fabel og kan både lavet i Fabels mutifarvede garnnøgler eller med hel farvet garnnøgler. Det er kun fantasien der sætter grænser!  

 

Så nu er der ingen undskyldninger for at skippe træningen, om det så er kun er finger gymnastikken. Klik dig ind på HobbyGarn.dk og find garnet til dine sportsprojekter i 2021 !  

 

God fornøjelse med træningen og rigtig god skaberlyst!