• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

3 fede sommeropskrifter 2023

Udgivet 21. juni 2023 af Michael

Sommeren er over os og derfor er der dømt sol og hygge. Man har tid til afslapning og tid til at strikke eller hækle et skønt sommerprojekt. Derfor har vi samlet lidt ideer til sommerprojekter, som vi håber du kan finde inspirerende. Husk du kan se alle vores garn kits lige her.

 

Market Day

Market Day er en skøn hæklet taske, som passer perfekt til sommeren. Tasken er hæklet i 2 tråde Drops Paris med et meget smukt mønster. Den kan bruges til indkøb, strandture eller andre sommeraktiviteter.

Du finder garn kittet til Market Day lige her
 

 

Amalfi blue

Amalfi Blue er en superflot og elegant sommertop som er strikket i Drops Safran. Nyd en dejlig sommerdag i din hjemmestrikkede top som passer perfekt til bukser, shorts og nederdel.

Du finder garn kittet til Amalfi blue lige herFlocking gulls jacket

Flocking gulls jacket er en smuk strikket jakke med korte ærmer lavet i drops Muskat. En rigtig fin jakke som passer perfekt til de kølige sommeraftener. Den kan bruges til både shorts, nederdel og kjole.

Du finder garn kittet til Flocking gulls jacket lige her
 

 

Vi håber, du får en rigtig skøn sommer med familie og venner. Og vi håber, at du finder et skønt sommerprojekt, som du kan nyde at lave, mens du kommer helt ned i gear på din ferie.

Rigtig god skaberlyst.