• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Kreativitet i Eftertårsferien

Udgivet 18. juni 2021 af Laura

Mangler du inspiration til hvad dig og din familie kan lave i efterårsferien, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side? Så bare tag det roligt ! Efterår er nemlig den bedste sæson for indendørssysler !  

  

Derfor har jeg samlet en masse ideer til små og hyggelige efterårsstunder, for både små og store. 

 

  

Kastanjedyr og spindelvæv 

Kastanjedyrene laves ved, at en voksen laver huller i de store kastanjer til ben og hoved, derefter stikkes tændstikkerne i hullerne. Du kan også bruge de meget flade kastanjer til at lave små edderkopper. 

  

”For mig er kastanjer lig med efterår og noget af det bedste i min barndom var at lave kastanjedyr og spindelvæv med en masse flotte farver!” 

 

Til spindelvæv laves der en masse huller hele vejen rundt om kastanjen. Herefter stikkes der tændstikker i hullerne. Nu gælder det om at være kreativ, da selve spindet er helt op til jer! I kan lave spindet i en masse forskellige farver, alt I skal gøre er at køre garnet skiftevis over og under tændstikkerne.  

 

Til dette projekt skal du bruge 

  • 1 stor bunke kastanjer 

 

Bliv klar til Halloween  

Man kan pynte op til Halloween på mange måder. Se f.eks. denne skønne spøgelsesguirlande, der er super nem at lave, også selv om man ikke er så gammel. Alt du skal gøre er, at vikle en masse hvidt garn rundt om et solidt stykke pap, i den ønskede længde, saml garnet, så du har noget at hænge spøgelserne op i. Under denne samling laver du spøgelsets’ hoved og til sidst klipper du bunden. Spøgelsets øjne tegnes med en stor sprittusch.  

 

Denne guirlande er en nem måde at skabe lidt uhygge, hvis man står for årets Halloween fest!  

 

 

Til dette projekt skal du bruge: 

 

Bring efteråret ind 

Er du mere til rendyrket eftersårsstemning og er du ligesom mig vild med græskar, så er denne opskrift helt sikkert noget for dig! Hjemmestrikkede græskar er den perfekte måde at bringe efteråret ind og det bedste er, at de kan bruges år efter år ! Du kan strikke dem præcis i den farve der passer til dit hjem og din stil og du kan lave lige så mange du vil!  

 

 

 

Vores opskrift på hjemmestrikkede gærskar er super simpel! Alt du skal gøre er, at slå 60 masker op (tallet skal kunne gå op i 5 til dette mønster). Strik *2 vrang 3 ret*. Forsæt med dette mønster til du når den fortrukne størrelse. Derefter tager du en uldnål og lukker den ene ende, og syr kanterne sammen, fylder græskaret godt op med bamsefyld og lukker det øverste hul. Husk at efterlade lidt plads til grenen som stikkes i til sidst.  

 

Denne opskrift kan tilpasses alt efter, hvor stort eller småt du ønsker dine græskar, det samme kan mønstret, til det grønne græskar blev der strikket *2 vrang 1 ret* (her skulle tallet gå op i 3).  

 

”Jeg har pyntet disse græskar med en bast sløjfe, så de får noget ekstra tekstur og så ovegangen mellem garn og træ dækkes” 

 

Til dette projekt skal du bruge: 

 

Fyld din efterårsferie med kreativitet og skab gode minder og hyggestunder med din familie!  

 

Rigtig god skaberlyst!