• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Julegaveideer til de små

Udgivet 18. juni 2021 af Laura

 

Den første jul med en lille ny er altid helt særligt, men det kan være svært at finde den helt rigtige gave, der både er brugbar og noget helt specielt!  

  

”Hos mig er hjemmestrik altid en vinder, det viser at man har brugt tid og energi på at lave en gave, der kommer fra hjertet” 

  

I dette indlæg har jeg derfor samlet 3 super flotte babymodeller, du kan give, hvis din familie eller vennekreds er blevet udvidet med et lille nyt medlem.  

  


Den altid praktiske Romber: 

Rombers, elle måske bedre kendt som smækbukser, kommer her i et super sødt stribet design, der kan anvendes af både drenge og piger. Smækbukserne er strikket i retstrik, det vil sige, alle pinde er strikket ret. Dette er derfor et super simpel mønster, som alle kan mestrer, også selv om du er en helt nybagt moster!  

  

Denne romber er strikket i det super lækre og populære Easy Care garn fra Mayflower, der kommer i et væld af farver, så kan lave de små smækbukser, så neutrale eller farvestårlende som muligt! Du finder vores udvalg af Mayflower Easy Care her 

  

”Jeg foretrækker personligt de skønne neutrale farver fra Easy Care så de modeller man laver kan bruges igen og igen” 

 

Smækbukserne lukkes med små knapper på fronten. Hos HobbyGarn har vi et kæmpe sortiment af knapper, så du kan vælge præcis den stil, der passer til dit projekt. Klik her for at se de mange forskellige varianter 

 

 


Den yndigste lille cardigan 

En model man aldrig går galt i byen med er den lille cardigan. En cardigan er super nem at tage af og på og kan bruges til give lidt ekstra varme i de kolde måneder. Denne cardigan er ligeledes fremstillet i det lækre og bløde Easy Care fra Mayflower og kommer i det flotteste perlestrik mønster. Trøjen lukkes med en enkelt knap i toppen, klik her og se vores store knappe sortiment!  

 

Fordelen ved at strikke babytøj i Easy Care er, at det er super nemt at vaske, da det både kan maskinvaskes og tørretumbles – så bliver det ikke lettere! Find din favorit af Easy Care garn her 

 

 

Det klassiske sæt: 

Findes der noget sødere end et lille strikket sæt? Nej vel? Dette sæt, der hedder ”Shortssæt til drenge” men kan dog efter min mening bruges til både piger og drenge! Det består af en strikket t-shirt top og et par små shorts. Sættet er strikket i Mayflowers Cotton 1, som desværre udgår, men som nemt kan erstattes af andre garner til pind 3. Se hele udvalget her. 

 

Det strikkede sæt har et mønster der hovedsaligt består af glatstrik med små fine detaljer som rib strik i ærmer, kanter og halsudskæringer, samt finde vertikale striber på t-shirten. De små shorts bindes med  en sammenflettet snor. Til sidst er sættet pyntet så fine knapper på short og på t-shirten sider. Se alle vores knapper her 

 

”Min personlige favorit når det gælder knapper, vil altid være de naturlige træknapper, de passer så godt til hjemmelavet strik” 

 

Gør baby først jul til noget helt særligt og giv en unik og personlig gave, der kan bruges i mange måneder frem og måske endda til næste medlem af familien! Klik på linket her og se vores store opskriftskatalog, måske endda, du kan finde noget du skal selv ønsker dig!  

 

Vi håber du har fået en masse inspiration af dette indlæg og er blevet top klar til dette årsjulegaver!  

 

Rigtig god skaberlyst og rigtig glædelig jul!