• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Lima Opskrifter

Opskrifter Drops Lima

Dyk ned i Drops Lima og få fingrene i en af vore mest populære garntyper. Drops Lima er et super blødt garn der har egenskaber fra både uld og alpaca uld. En sammensætning, der gør garnet enormt blødt og god til at isolere og holde på varmen – Det perfekte garn til overgang perioderne.

 

I denne kategori finder du opskrifter til både månd og kvinder samt til strikkeren og til hækleren. Drops Lima har mange brugsmuligheder også kommer Lima i mange forskellige farver, så du kan vælge den helt rigtige farve til dig selv eller en du holder af.

 

Par strik:

Er ud som mange andre vild med islandske sweatre? Hvad så med at kaste dig over Reykjavis sweatrene der kommer i både en dame og herre udgave. Lav et par til dig og manden eller kvinden i dit. Reykjavik sweateren er strikket i 2 farver Drops Lima, den helt klassisk er strikke i creme hvid og mørkegrå, men det er helt op til dig , hvilken farve sammensætning du vælger. Vil du hellere lave  sweateren i en enkelt farve så kan du også sagtens gøre det.

 

Når du arbejder med 2 farve kan du være svært at skifte frem og tilbage uden at garnet filtres sammen. På HobbyGarn.dk kan du finde forskellige garn fingerbøl, der hjælper dig med at holde styr på de forskellige farver garn.

 

Er det tid til Egostrik, så er ”Golden Fairy” et godt bud. Denne sweater er strikket i en tråd Drops Lima og har et super flot Hulmønster på sweaterens bærestykke og i bunden af sweateren. Strik #golde Fairy” i den klassiske gule eller vælg en mere neutral farve, for at give sweateren et tidsløst udtryk.

 

Er du mere til hækling frem for strik findes der også en skøn hækleopskrift i Drops Lima. ”Sunny Trails” er super smuk hæklet sweater, der har flot bærestykket fremstillet af femdobbelt stanmasker, mens resten af krop og ærmer er fremstillet i almindelige stangmasker.

 

Manger du udstyr til næste projekt, kan du finde både hæklenåle og strikkepinde på HobbyGarn.dk. Vi har sælger både hæklenåle enkeltvis eller i et sæt, hvis du gerne vil have alle størrelse. Er du strikkepinde du er på udkig efter har vi både de klassiske rundpinde, de udskiftelige rundpinde samt strømpepinde, til ærmer. Du finder dit udstyr på HobbyGarn.dk

 

Gå på opdagelse i vores garn kits:

Hos HobbyGarnhar vi gjort det nemt at vælge dit næste projekt. I vores nye garn kit kategori kan du nemlig købe opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet garnforbruget for dig, så alt hvad du skal gøre er at vælge den perfekte farve og den størrelse du vil strikke eller hækle – resten klarer vi. Klik her for at se hele vores garn kit katalog, hvor du med garanti kan finde en opskrift, der får det til at krible i fingrene.

 

Find dit næste projekt i Drops Lima og bliv klar til at gå de koldere måneder i møde.

Læs mereLæs mindre