• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Drops Alpaca

Dyk ned i Drops Alpaca og oplev de mange forskellige brugsmuligheder dette skønne garn indeholder. Drops Alpaca består af 100 % Alpaca og føles derfor super blødt mod huden. Du kan derfor bruge Drops Alpaca til hele familien.

 

I denne kategori finder du opskrifter til både mænd og kvinder, samt et bredt udvalg af cardigans, sweatre, veste og meget mere. OM du er strikker eller hækler så er der en opskrift til dig.

 

Drops Alpaca strikkes på pind 2,5-3,5 – en pindstørrelse, der giver dig god mulighed for at lave fine og elegante mønstre. Se blandt andet Incomming Tide sweateren, hvor bærestykket er detaljeret i flot hulmønster samt en bølgekant som afslutning. Du kan også kaste dig over Mint Breeze cardiganen, der har søde og korte pufærmer med et elegant hulmønster. Der findes altså ingen grænser for, hvordan du kan bruge Drops Alpaca til at skabe flotte mønstre.

 

Skal du strikke noget til manden i dit liv, er City Glow et godt valg, da sweateren er strikket i en tråd Drops Alpaca, hvilket gør sweateren let og luftig.

 

Du kan også anvende 2 tråde Drops Alpaca til at skabe et meleret udtryk, ved at vælge 2 forskellige farver. Drops Alapca har en af de størst farve spektre, så du med garanti kan finde den farve der passer perfekt til det projekt du skal i gang med.

 

Giv Drop Alpaca er ekstra effekt:

Vil du strikke en følgetråd med Drops Alpaca, findes Mayflower Super Kid Silk i alle regnbuens farver, så du kan den farve der passer til Drops Alpaca. Se alle varianter af Mayflower Super Kid Silk her.

 

Unikke sjaler:

Brug Drops Alpaca til at skabe dine egne unikke sjaler. Hvis du er en garvet hækler er ”Thoughts of Ireland” det ideelle valg for dig.  Er du mest til strik kan du kaste dig over den skønne ”Sienna Wrap” et sjal fremstillet med helpatent og hulmønster.

 

Mangler du rundpinde til at komme i gang med dit sjal kan du hos HobbyGarn købe rundpinde i alt fra 40-100 cm, så du kan lave dit sjal lige så stort som har lyst til. Vi har et bredt udvalg af de traditionelle rundpinde samt de udskiftelige rundpinde, så du nemt kan bruge samme wire til forskellige pinde.

 

Kom med på vestemoden:

Kom med på den nyeste modenår du strikker den flott Rasberry Rose vest i Drops Alapaca. Vesten er udformet i et flot mix af snoninger og hulmønster. Du kan vælge at lave vesten i den originale lyserøde farver eller du kan vælge en mere neutral farve og gøre den mere tidsløs. Der er ingen begrænsninger.

 

Vi har udregnet garnforbruger for dig:

Når du køber et af vores garn kit får du både opskrift og garn på en gang. Det eneste du skal gøre er at vælge farve og hvilken størrelse du vil strikke – resten klarer vi.

 

Gå derfor på opdagelse i vores Drops Alapaca opskrifter og find dit næste projekt.

Læs mereLæs mindre