• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Mayflower Easy Care

Gå på opdagelse i Mayflower Easy Care og bliv fristet af de mange brugsmuligheder dette skønne garn indeholder. Mayflower Easy Care består af 100 % ren ny uld og kan bruges af både børn og voksne.

 

I denne kategori finder du opskrifter til kvinder og børn. Der er både mønster i kraftige farver med komplicerede mønster og små søde baby opskrifter på smækbukser og trøjer. Du kan derfor med garanti finder en opskrift du bliver nødt til at gå i gang med.

 

Smæk på farverne:

Du kan blandt andet kaste dig over den unikke sweater med tern i vævestrik og lære dig selv en hel ny teknik. Sweateren er lavet i vævet mønster i blanding af rød og gul, med brede rib aflukninger på ærmer og i bunden. Sweateren har en flot v-hals i rib. Er du ikke til denne farve kombination, kan du altid vælge 2 helt andre farver eller lave sweateren i en enkelt farve. Det er helt op til dig.

 

Du kan også prøve kræfter med den super flotte Bluse med rynkede striber. Denne sweater er strikket super fint, så det næsten ikke er til at den er strikket. Sweateren har en løs pasform of store ballon ærmer. Strik denne sweater og få en ny favorit i garderoben.

 

Strik til de små:

Mayflower Easy Care er også en ideelt garntyper at bruge til de helt små. Garnet føles dejlig blødt mod huden også tåler Eas Care både at komme i vaskemaskinen og tørretumbleren. Nemmere bliver det ikke. Du kan blandt andet lave en super søde Romper med striber, der vil passe perfekt til både drenge og piger. Romberen er udformet i ret strik med markerede kanter.

 

Du kan også prøve kræfter med den altid klassiske bamsesweater, strikket med aflukning i siden og sødt bamseansigt i midten. Denne sweater er fremstillet i glatstrik og retstrik.

 

Når du er færdig med strikke skal du huske at det sidste præg på værket. Nemlig de helt rigtige knapper. På HobbyGarn.dk finder du et stort udvalg af knapper, der vil passer perfekt til baby- og børnetøj. Vi har knapper i metal, plast og træ, samt en masse smarte knapper i genbrugsmaterialer eller andre naturmaterialer som perlemor og horn. Du finder den helt rigtige knap til dit projekt på HobbyGarn.dk.

 

Vi har gjort det nemt for dig at starte dit næste projekt:

Når du køber et Garn Kit hos HobbyGarn får du både garn og opskrift på en gang. Vi har udregnet det totale garnforbrug, så alt hvad du skal gøre er at vælge den perfekte farve og den rigtige størrelse. Så klarer vi resten. Klik her for at se hele vores Garn Kit katalog ,hvor du helt sikkert kan finde et projekt, du bare må i gang med.

 

Start dit næste projekt i Mayflower Easy Care og oplev dette garns mange muligheder.

Læs mereLæs mindre