• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Hjertegarn Extrafine Merino 150

Dyk ned i Hjertegarn Merino Extrafine 150 og oplev et skønt garn med masser af muligheder. Merino Extrafine 150 består af 100 % merino uld. Dette gør garnet enormt blødt og godt at benytte til folk der ikke tåler følelsen af uld mod huden eller til der har sart hud. Når du du strikker i  uldgarn får dine projekter automatisk høj kvalitet da ulden er med til at gøre dine sweatre dejlige lune samtidig maf at ulden lader huden ånde. Du går derfor aldrig galt i byen når du vælger Hjertegarn Merino Extrafine 150 til dit næste projekt.

 

I denne kategori kan du finde opskrifter på skønne sweatre med flotte mønstre, der giver dig islandske vibes. Hjertegarn Merino Extrafine 150 er ideelt at bruge til egostrik eller til venner og familie. Garnet er superwash behandlet, så altid kan smide dine projekter i vaskemaskinen. Dette gør også gaver fremstillet i Hjertegarn Merino Extrafine  150 super nem at behandle selv hvis man ikke ved meget om vask af uldstrik.

 

Islandsk Egostrik

Kast dig over den skønne Pia sweater der er fremstillet i Hjertegarn Merino Extrafine 150. Sweateren er udformet i glatstrik og er detaljeret med et skønt mønster inspireret af de islandske sweatre. Mønstret er bryder sweateren rundebære stykke og går igen både på sweaterens ærmer og bund. Pia sweateren er også karakteriseret af en den flotte høje hals, der er fremstillet i rib.

 

Hjertegarn Merino Extrafine 15 kommer i et stort udvalg af farver. Du har derfor stor valgmulighed når det kommer til farvesammensætningen. Du kan vælge at lave sweateren i den klassiske hvid og blå, du kan vælge 2 helt andre farver og hvis du ikke er så vild med sweateren mønster kan du vælge at lave sweateren i en enkelt farve. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

 

Kom godt i gang med det rigtige udstyr:

Når du skal strikke et projekt med hyppigt farveskift bliver dit vigtigste udstyr et strikkefingerbøl. Denne hjælper dig med at holde styr på de 2 garn farver, så de ikke sammenfiltres mens du strikk.er På HobbyGarn.dk har vi forskellige varianter af strikkefingerbøl så du kan vælge den der passer bedst til dig.

 

Er du en ny strikker tilbyder vi også et bredt udvalg af strikkepinde. Her kan du både købe rundpinde enkeltvis, hvis du gerne vil starte din samling ud stille og rolig. Går du all-in på strik kan du også købe vores populære udskiftelige rundpindesæt, hvor du får hele samlingen af pinde, så du kan gå i gang med ethvert projekt. Du finder alt hvad du skal bruge på Hobbygarn.dk.

 

Vi har gjort det nemt for dig:

Når du køber et Garn Kit hos HobbyGarn får du både opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet garnforbruger for alle størrelser, så alt hvad du skal gøre er at tage stilling til, hvilken farve og størrelse, det skal være. Nemmere bliver det ikke.

 

Vælg dit næste projekt i Hjertegarn Merino Extrafine 150 og lad dig overraske af dette skønne garn.

Læs mereLæs mindre