• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Snow / Eskimo Opskrifter

Opskrifter Drops Snow / Eskimo

Dyk ned i Drops Snow og opdag en af vores mest unikke garner. Drops Snow er en af de tykkeste garntyper du finder hos Hobbygarn. Drops Snow skal nemlig strikkes på en pind 8, med en enkelt tråd.  Drops Snow består af 100 % uld. Garnet et luftspundet og har derfor en særlig lethed over sig, trods garnet tykkelse.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af opskrifter. Drops Snow er er særligt garn og mange af opskrifter afspejler dette i deres legesyge og unikke udtryk. Drops Snow kommer i et væld af farver, så du både kan vælge de helt skarpe og stærke farver eller du kan vælge de mere neutrale og rolige varer. Vælger du opskrifter med Drops Snow er der lidt for enhver smag.

 

Skønne Veste:

Drops Snow er et uldgarn, der godt at bruge til blandt andet veste, da de er mest til at holde på varmen. Vælg for eksempel den skønne ”Vested Interest” en farverig vest med store ærmegab og en bred ribkant som afslutning. Denne vest er perfekt til at tage over en skjorte eller t-shirt. Er du vild med mønstret men er mere til en åben vest kan du vælge ” Vermillion Lake Vest” der minder meget om.

 

Skab dit eget mønster:

Drops Snow har en god fylde og derfor er garnet ideelt at bruge til mønster strik. Tag blandt andet ”Boston Bricks” sweateren er der fremstillet i håndklædetern. Her fremtræder mønstret klart og tydeligt.  Du kan også kaste dig over ”Moraine” sweateren der er udformet i patentstrik.

 

Hold dig varm med Drops Snow

Drops Snow er også ideelt at bruge til hatte og handsker, da du får tykke handsker der holder på varmen. Vælg blandt andet det flotte ”Cocoa Bean” set hvor du får opskrifter på både hue, halsedisse og handsker. Bliv klar til de koldere måneder med Drops Snow.

 

Skal du i gang med et projekt i Drops Snow, så er det vigtigt at have udstyret i orden. Når du strikker med Drops Snow skal du helt op på en pind 8 og hvis du vælger at ligge garnet kan du nemt komme op på en pind 10. Klik her og se da mange muligheder for at købe chunky strikkepinde hos HobbyGarn.dk. Er du blevet hel vild med Chunky strik har vi også en Chunky strikkepindesæt hvor du får udskiftelige rundpinde fra størrelse 9-12.

 

Vi har gjort det nemt for dig:

Når du køber et Garn Kit hos HobbyGarn får du både opskrift og garn på samme tid. Vi har udregnet det fulde garnforbrug, så alt hvad du skal gøre er at vælge den helt rigtige størrelse og farve – Resten klarer vi. Klik her for at se hele vores Garn Kit katalog, hvor du med garanti finder noget der kunne friste.

 

Start dit næste projekt med det unikke Drops Snow. Du kan bruge Drops Snow til et hav af projekter, også er det bare super sjovt at strikke med så tykt et garn.

Læs mereLæs mindre