• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Safran Opskrifter

Opskrifter Drops Safran

Dyk ned i Drops Safran og opdag et skønt med uanede brugsmuligheder for hele familien. Drops Safran er et bomuldsgarn, der gør det nemt for uden at ånde, derfor er Drops Safran særligt godt til blandt andet sommer tøj. Drops Safran består af 100 % bomuld.

 

I denne kategori finder et bredt udvalg af projekter og opskrifter med Drops Safran. Er der både opskrifter baby, børn og voksne. Du finder også en masse skønne opskrifter på bolig interiør og andre artikler der gør livet nemmere.

 

Søde Små Kjoler:

Brug Drops Safran til at skabe de fineste kjole til både den helt lille og den lidt større. Til de helt små kan du hækle den skønne ”Spring fairy” . Kjolen er udformet i et åbent viftemønster med raglan udtagninger samt et bærestykke med stangmasker. Denne kjole er super god til sommermåneder, da garnet er åndbart samt de store huller der er med til at give luft.

 

Til de lidt større kan du hækle den skønne ”Spring Awaits” kjole. Kjolen er udformet med stangmasker og er afsluttet med en flot bølget kant i bunden af skørtet samt kjolens ærmer.

 

Hjemmespa:

Med Drops Safran får du en masse skønne opskrifter til badeværelset. Her kan du blandt andet hækle dine egne vatrondeller så du kan vælge din egen personlige farver samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Du kan også lave die egne smarte vaskeklude, måske i matchende farve til dine vatrondeller, så dit badeværelse bliver helt unikt. I denne kategori finder du både vaskeklude i et simpelt stangmaske mønster samt et mere udfordrende diamant mønster i strik.

 

Mangler du strikkepinde eller hæklenåle, kan du finde begge dele på HobbyGarnd.dk.

 

Tid til Egostrik:

Drops Safran er også et ideelt garn at bruge til egostrik projekter. Her finder du et bredt udvalg af forskellige trøjer, toppe og cardigan – alle fremstillet i det skønne Drops Safran. Vælg blandt andet den super flotte og elegante ”Playful Petals” der strikket i 1 tråd Drops Safran. Trøjen er udformet i et super flot hulmønster, der danner små blade på trøjen krop og ærmer.

 

Skal du være helt klar til sommer kan du også vælge af kaste dig over ”Beach Bubbles” en skøn afstumpet sommer top udformet i perlestrik af 2 tråde Drops Safran.

 

Vi har gjort det nemt for dig:

Når du vælger et garn kit på HobbyGarn.dk får du både garn og opskrift samlet. Vi har udregnet det totale garnforbrug, så alt hvad du skal vælge er størrelse og farve – nemmere bliver det ikke. Klik her for at se hele vores garn kit  katalog.

 

Vælg derfor Drops Safran som garnet til dit næste projekt, om du så skal strikke til dig selv, familiens yngste eller om det er tid til forandring på badeværelset, så findes der en opskrift og en farve til dig.

Læs mereLæs mindre