• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Puna Opskrifter

Opskrifter Drops Puna

Dyk ned i Drops Puna og bliv forelsket i dette skønne garn. Drops Puna kommer i naturlige og neutrale farver, så det nemt kan passe ind i enhvergrderobe og stil. Drops Puna består af 100 % alpaca og er derfor en af vores blødeste garntyper. Garnet er ubehandlet, og derfor an du trygt bruge Drops Pund til selv de helt små.

 

I denne kategori finder et bredt udvalg af forskellige opskrifter og mønstre. Du kan både blive fristet af klassiske veste, smarte sweatre og de mange forskellige sæt du kan skabe med Drops Puna. Drops Pina strikkes på en pind 4, en pind størrelse, der giver fine og lette projekter med god mulighed for at lave elegante mønstre.

 

Nye Smarte veste:

Har du set du helt nye opskrifter på veste i Drops Puna.  Vælg mellem ”Chocolate Moment” eller ”Visit Vienna” og få en skøn brun vest med rund halsudskrig og brede ribkanter. Begge veste er perfekte til efteråret, hvor de kan tages ud over skjorter og t-shirts. De to veste er næsten bortset fra af ”Chocolate Moments” er åben og lukkes med knapper i front. Er du endnu ikke kommet med på vestemoden, så er det nu.

 

Bliv klar til de kolde måneder:

Med Drops Puna finder du et bredt udvalg af forskellige sæt og huer som du kan holde dig varm i de kolde vinter måneder. Vælg blandt andet ”Winter Dunes” sættet, hvor du får mønstre på både hat, halsedisse og pulsvarmere, alle sammen udført i det sammen flotte viftemønster i  rib. Ønsker du at strikke et mere neutralt sæt kan du også vælge ”December Dawns”. Et simpelt sæt med rib og snoningsmønster, på både hat og halstørklæde.

 

Drops Puna kan også bruges til at strikke lækre sweatre. Tag for eksempel den fine ”Wednesday Mood” sweater. Denne sweater er udformet i strukturstrik med flotte markerede raglan udtagninger. Sweateren har slids i siden og store flotte ribkanter på ærmerne.

 

Skal der mere skrald på kan du også kaste dig over den hæklede sweater ”Flora Viola” der fremstillet i skøn lilla. Sweateren er hæklet i vinkel, en teknik der er med til at give sweateren sit unikke udtryk.

 

Lige meget hvilket projekt du står overfor så kan du finde det udstyr du har brug for på HobbGarn.dk. Her finder du et bredt udvalg af strikkepinde både i træ, metal og plastik og du kan væge imellem de klassiske rundpind eller de  populære udskiftelige rundpinde. Er det hæklenåle du mangler, har vi også et bredt udvalg af disse. Her kan d både købe hæklenåle enkeltvis eller som sæt.

 

Slip for at udregne garnforbruget:

Når du køber et Garn Kit hos HobbyGarn får du både garn og opskrift på en gang. Vi har udregnet det totale garnforbrug, så alt hvad skal gøre er at vælge størrelse og farve – nemmere bliver det ikke.

 

Start dit næste projekt med Drops Puna og oplev de mange muligheder, dette skønne garn indeholder.

Læs mereLæs mindre