• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Paris Opskrifter

Opskrifter Drops Paris

Dyk ned i Drops Paris og opdag et garn med stor brugsmulighed. Drops Paris er et 8/8 bomuldsgarn, der kan bruges både til tøj, tasker og andre huslige produkter. Drops Paris består af 100 % bomuld og skal strikkes på en pind 5. Har du særlig følsom og tåler du ikke uld mod huden, så er Drops Paris det perfekte garn for dig.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige opskrifter. Her er der både cardigans, tasker og bordskånere og meget mere. Du finder også opskrifter der både er velegnet til strik og til hækling.

 

Lette Cardigans:

Skal du til at strikke lette og luftige cardigans til sommer, så er ”Dripping Diamoinds Cardigan” det ideelle valg. Denne cardigan har korte ærmer og et flot diamant mønster udformet i et hulmønster. Cardiganen har en kant af retstrik og lukkes med knapper i front. Du kan også vælge den skønne ”Luscious Lilacs” der er strikkes i en skønne lavendel lilla. Denne Cardigan også korte ærmer og er perfekt til sommeren Cardiganen har smukt blødformet hulmønster der giver cardiganen et unikt og elegant udtryk.

 

Begge cardiganer er luftigt udtryk, og fordi de begge er lavet i 100% bomuld giver det plads til at huden kan ånde. Derfor er Drops Paris særligt godt t anvende til sommertrøjer.

 

Husk at du på HobbyGarn.dk kan finde alt hvad du skal bruge af tilbehør til at gøre dine strikke projekter nemmere. Køb blandt andet de smarte maskemarkører, så du altid har styr på dine omgange og masker. Dette er især vigtigt når du strikker hulmønstre. Du finder også de smarte maskewires, så du nemt kan sætte masker til hvile eller prøve dit strik undervejs.

 

Frisk hjemmet op med Drops Paris

Drops Paris har mang brugsmuligheder. En af disse er produkter til hjemmet. Med Drops Paris kan du blandt andet lave den flotte ”Heart Harvest” kurv. En flot brødkurv, der er perfekt til weekendens morgenbord. Kurven er hæklet i Drops Paris, der har god form stabilitet, der giver kurve en solid form. Kurven er hæklet i 2 tråde og er derfor solid og holdbar.

 

Du kan også bruge Drops Paris til at lave dine enge flotte coaster, så der er altid er noget at strikke dine glas på. Her finder du opskrifter på søde små blomster både i enkelt farve eller med forskellige farve til blomsternes blade. Du kan også hækle de flotte ”Achy Breakfast Herats” der er små hjerteformede coasters. Når du vælger at bruge Drops Paris er det kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan skabe.

 

Køb Garn Kits hos HobbyGarn:

Når du vælger et garn kit hos HobbyGarn, får du både opskrift og garn på en gang. Alt du skal gøre er at vælge farve og størrelse – resten klarer vi. Vi har nemlig udregnet det totale garnforbrug til de forskellige størrelse og opskrifter. Klik her for at se hele vores garn kit katalog.

 

Start dit næste projekt i Drops Paris og bliv overrasket over denne skønne garns mange brugsmuligheder.

Læs mereLæs mindre