• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Nord Opskrifter

Opskrifter Drops Nord

Gå på opdagelse i Drops Nord og oplev af vores mest populære strømpegarner, der ikke kun kan anvendes til strømper men til så meget mere. Drops Nord er anvendeligt til nåde strømper og trøjer, da garnet er super blødt også har en høj slidstyrke, så dine projekter holder i mange år frem. Drops Nord består af 45 % alpaca, 35 % polyamid og 25 % uld.

En blanding der er med til at have gode både slidstyrke, varme og blødhed til garnet.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige strømpemønstre samt nogle enkelte sweatre og cardigans. Drops Nord strikkes på en pind 3 og ideelt at anvende til at lave fine og elegante mønstre, både på strømper og på andre beklædningsdele.

 

Strømper med hulmønster:

Vil du lave lette og elegante strømper, så skal du vælge Drops Nord. Her finder du mange forskellige strømpe mønstre, der alle er detaljeret med forskellige hulmønstre. Vælg for eksempel strømperne ”Spring Tide2 der er lavet  det flottest hulmønster på hele strømpens overside. Eller vælg ”Step into spring hvor der er dannet små firkløvere i flot og symetrisk hulmønster. Skal du virkelige udfordre dig selv skal du vælge ”Rambling Rose” der er udført i et mønster af snoninger og huller. Der findes altså er utal og af mønstre, som du kan lave med Drops Nord.

 

Skal du i gang med den helt store strømpeproduktion, så har HobbyGarn alt hvad du skal bruge. Vi har strømpepinde i både træ og metal og mange forskellige størrelser. Døjer du med gigt eller ømme hænder når du strikker har vi også de populære Knitpro Cubics strømpepinde, der skåner dine hænder mens du strikker. Find alt hvad du skal bruge på HobbyGarn.dk.

 

Let og elegant:

Fordelen ved at bruge Drops Nord til dine sweatre, er at du kan lave flotte kreationer med et let udtryk. Tag for eksempel den skønne ”Lady Angelika Jacket” der er fremstillet i Drops Nord. Denne cardigan har et feminint udtryk, hvor cardiganens mønster tydeligt træder frem. Sweateren har et flot hulmønster, der danner et diamanter på cardiganens bund mens der i toppen er et flot mønster af striber. Vælg Drops Nord og bliv overrasket over de mange skønne brugsmuligheder.

 

Mangler du strikkepinde til dit næste projekt, så klik her og se hele udvalget på HobbyGarn.dk

 

Prøv de nye Garn Kit hos HobbyGarn:

Dyk ned i de mange muligheder med Drops Nord og find den helt rigtige opskrift til dig. Når du køber et Garn Kit hos HobbyGarn, får du både opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet det totale garnforbrug, så alt hvad du skal gøre er at vælge farve og størrelse – Nemmere bliver det ikke. Klik her for at se hele vores Garn Kit Katalog.

 

Vælg dit næste projekt i Drops Nord og bliv overrasket over garnets mange brugsmuligheder, blødhed og styrke. Du finder Drops Nord og mange andre skønne garner på HobbyGarn.dk.

Læs mereLæs mindre