• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Nepal Opskrifter

Opskrifter Drops Nepal

Dyk ned i Drops Nepal og bliv fristet af dette skønne garns mange muligheder. Drops Nepal er en af de klassiske garner fra Drops, som du kan bruge til et væld af mønstre og opskrifter. Drops Nepal består af 75 % uld og 35% alpaca. Denne blanding har givet garnet stor blødhed fra alpacaen, mens ulden r med til at give garnet en god form stabilitet. Drops Nepal er derfor  super godt at bruge til at lave forskellige mønstre eller strukturstrik.

 

I denne kategori finder du masser af forskellige brugsmuligheder for Drops Nepal. Her kan du finde opskrifter p hæklede sweatre, skønne tæpper og lune huer til de kolde måneder. Du finder også opskrifter til både mænd og kvinder.

 

Hækl med Drops Nepal:

Med sweateren ”Rain Dance” for du en unik sweater i et skønt mønster af stangmasker og pufmasker. Pufmaskerne lavet et flot mønster af regndråber. ”Rain Dance” er hæklet ud i et, så du slipper for montering til sidst. Giv dig i kast med denne skønne sweater og bliv klar til efteråret.

 

Skal du  i gang med din første hæklede sweater, så er det vigtigt at du har dit udstyr i orden. På HobbyGarn.dk har vi et bredt udvalg af hæklenåle, der både sælges enkeltvis eller som et sæt. Køber du et sæt, er du altid godt dækket ind og sikret at du har en rigtige nål til dit projekt. Du finder alt hækle udstyr på HobbyGarn.dk

 

Snoninger og strukturstrik:

Skal du i gang med at kaste dig over forskellige mønstre og snoninger, så er Drops Nepal det ideelle garn.  Vælg blandt andet den skønne ”Indiekimono”, der indeholder tonsvis af forskellige mønstre og strukturer. Her optræder der både snoninger i forskellige former og udgaver, Strukturstrik i form af perlestrik. Kimonoen har en flot v-hals med ombukkede flippere der af sluttet i et takket hæklemønster. 

 

Hvis ”Indiekimonoen” står højt på din liste, så husk at få købt alle de nødvendige redskaber. En af se vigtigste redskaber, er dine snoningspinde. Dem skal du bruge til at lægge masker til hvile mens snoningerne udformes. Husk også at du kan købe mange forskellige rundpinde, alt efter hvad du skal bruge. På HobbyGarn.dk finder du både almindelige rundpinde, strømpepinde og udskiftelige rundpind. Find dit udstyr på HobbyGarn.dk.

 

Drops Nepal kan også anvendes til at lave skønne puder og tæpper, da garnet er super blødt og god til at holde sin form. Her kan du blandt andet  vælge ”Fisher’s Moon Pillow” eller ”Snow Blocks” tæppet.

 

Garn kits:

Når du køber garn kits hos HobbGarn får du både opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet garnforbruger, så alt hvad du skal gøre er at vælge den helt rigtige farve og størrelse.

 

Start dit næste projekt i Drops Nepal.

Læs mereLæs mindre