• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Muskat Opskrifter

Opskrifter Drops Muskat

Gå på opdagelse i en verden af Drops Muskat en af vores mest elskede bomuldsgarner. Drops Muskat er været fastinventar hos Drops i mere end 25 år, hvilket siger noget kvaliteten og holdbarheden på dette skønne garn. Drops Muskat består af 100 % egyptisk mercericeret bomuld. Dette betyder at garnet både har flot glans samt god holdbarhed og slidstyrke. Drops muskat anbefales til pind 4.

 

I denne kategori finder du et væld af skønne sommer toppe, trøjer og cardigans. Bomuldsgarn er det ideelle sommergarn, da det giver huden plads til at ånde. Du kan derfor sagtens bruge strik om sommeren, så længe det er fremstillet i bomuldsgarn.

 

Sommer Strik:

Giv dig i kast med den fine ”Coral Gables” serie, der består af en sommer trøje og en sommer cardigan. ”Coral Gables” serien er fremstillet i et let og elegant hulmønster kroppens men ærmer er udformet i glatstrik. Alle kanter er afsluttet med rib. Brug disse til at tage en over t-shirt på de kølere sommerdage.

 

Strik til stranden:

Er du mere til de hæklede projekter hvad så med at kaste dig over ”Beach Rite” en super simpel sommer top, der hurtigt at lave og som samlet så fint på ryggen. Denne top er perfekt til de varme sommerdage tilbragt ved stranden.

 

Mangler du den helt rigtige hæklenål til dit på projekt, så klik dig ind på HobbyGarn.dk hvor du finder et stort udvalg af hæklenåle der både sælges enkeltvis og som sæt. Du finder dit udstyr på HobbyGarn.dk

 

Bladmønstre:

Med drops Muskat kan du skabe flotte og elegante mønstre i dit strik. Tag for eksempel den flotte ”Lavender Charm” top, hvor det runde bærestykke er udsmykket et skønt bladmønster. En simpel detalje der er med til at give trøjen karakter.

 

Skal du i gang med at strikke, men mangler den helt rigtige pind, så bare rolig. På HobbyGarn.dk har vi et bredt udvalg af strikkepinde, så du kan finde det helt rigtige til dit projekt. Vi har blandt andet de klassiske rundpinde i træ, metal og plast, og vi har de populære udskiftelige rundpinde, som du både kan købe enkeltvis eller spare penge ved t købe dem i et samlet sæt. Se alle varianter på HobbyGarn.dk.

 

Prøv vores splinternye Garn Kit kategori:

Dyk ned i vores nye garn kit kategori og bliv fristet af de mange skønne opskrifter. Køber du et garn kit hos HobbyGarn får du både opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet garnforbruget for sig, så alt hvad du skal gøre er at vælge farve og størrelse – Nemmere bliver det ikke. Klik her for at se hele vores garn kit katalog.

 

Vælg dit næste projekt i Drops Muskat og strik en top eller trøje i en af Drops ældste bestsellere. Med Drops Muskat får du garn i høj kvalitet og med stor valgmulighed til at finde den helt rigtige farve.

Læs mereLæs mindre