• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Drops Merino Extra Fine

Dyk ned i Drops Merino Extra Fine og bliv fristet af de mange muligheder dette skønne garnindeholder. Drops Merino Extra Fine består af 100 % merino og strikkes på en pind 4. Det vil sige du kan en masse flotte mønstre med garnet. Drops Merino Extra Fine er det ideelle garn hvis du ikke tåler uld mod huden.

 

I denne kategori finder et bredt udvalg af opskrifter til både mænd og kvinder. Du kan blive klar til vinter med de mange skønne opskrifter på huer og handsker.

 

Bliv klar til vinter:

Med opskriften ”Uncharted Territory” kan du strikke elefant huer til både ham og hende. Hold hoved, øre og hals dejlig varm i de kolde måneder. Huerne er udformet i glatstrik med dobbelt ribstik på elefanthuens hals, så der lukkes godt for kulden.

 

Du kan også kaste dig over ”Clapping Elves” de klassiske luffer med islandsk mønster. Du kan lave disse luffer i mange forskellige mønstre og farvesammensætninger. Deres udtryk er helt op til dig.

 

Skal du i gang med strik til luffer er dit vigtigste redskab dine strømpepinde. På HobbyGarn.dk finder du et bredt udvalg af strømpepinde i både træ og metal.  Du kan også få fingrene i det særlige Cubics strømpepinde, der er særlig udarbejdet til at skåne dine hænder hvis du lider af gigt eller hurtigt bliver øm af at strikke. Du finder alt hvad du skal bruge på HobbyGarn.dk

 

Snoninger og bobler:

Drops Merino Extra Fine er særligt godt at anvende til komplicerede mønstre. Du kan blandt andet give dig i kast med den skønne ”Bright Sand Shore” serien, der består af en sweater og en cardigan udført i et smukt mønster af snoninger og bobler. Langs sweateren og cardiganens krop og ærmer.

 

Du kan også prøve kræfter med en populære Swept Away sweater der er udformet med alle former for snoninger, både store og små og med en eller flere tråde. Mangler snoningspinde til denne serien, kan du finde nemt hos HobbyGarn.dk

 

Drops Merino Extra Fine kan også bruges til at skabe lette sommertrøjer. Her kan du blandt andet kaste dig ud i ” Now and Forever” toppen, der er strikket med rundt bærestykke i et flot og elegant hulmønster. 

 

Du vælger – Vi regner

Når du vælger en opskrift i vores nye Garn Kit kategori, får du både opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet det totale garnforbrug så alt hvad du skal gøre er at vælge den helt rigtige farve, samt hvilken størrelse du vil lave. Klik her for at se hele vores garn kit katalog, hor du med garanti kan finde en opskrift du ikke kan modstå.

 

Start dit næste projekt med Drops Merino Extra Fine og bliv forelsket i denne skønne garn, der ikke bare kommer i et bredt udvalg af farver, men som føles dejlig let og blødt mod huden.

Læs mereLæs mindre