• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Melody Opskrifter

Opskrifter Drops Melody

Dyk ned i Drops Melody og bliv forelsket i en af vores mest unikke garntyper. Drops Melody er skønt garn med masser af fylde i dets vamsede udtryk. Du kan bruge Drops Meldoy til at skabe lette og tykke sweatre. Drops Melody består af 71 % alpaca, 25 % uld og 4 % polyamid. Garnet har derfor både blødhed fra alpacaen, varme fra ulden og slidstyrke fra polyamiden. Drops Melody løse struktur gør det også muligt at lave luftige trøjer selv om det anbefalede pind er helt oppe på en pind 8.

 

I denne kategori kan du finde mange forskellige opskrifter alle fremstillet i Drops Melody. Her kan du både strikke cardigans, sweatre, toppe og veste. Der er uanede mulighed når du har valgt at bruge Drops Melody.

 

Klar til Vinter:

Drops Melody er det perfekte garn at brug, hvis du skal i gang med den perfekte sweater til overgangen fra efterår til vinter. Her kan du blandt andet vælge ”Swirling Smoke” serien ,hvor du kan vælge at lave en skøn sweater min snoninger i front eller cardiganen hvor snoninger findes på hver side af cardiganens åbning.

 

Skal du i gang med denne sweater, kan du ikke undvære de brugbare snoningspinde, der ø det meget nemmere at ligge masker til hvile, mens du laver snoningerne. Du kan finde alt hvad du skal bruge af strikke udstyr på HobbyGarn.dk. Her kan du også købe maskemarkører, der gør det nemmere at holde  styr på sine masker, især når man strikker i et så levende garn som Drops Melody.

 

Sæt smæk på farverne:

På grund af den lette struktur er Drops Melody også anvendelig til køligere toppe til sommeren. Se blandt andet ”Sweet Melody” serien der er strikket i en tråd Drops Melody i den kraft pink farve. Drops Melody har en bred farve pallette, så hvis du ikke er til de kraftige pangfarver, kan du sagtens vælge mere neutrale farver som beige, hvid og sort.

 

Den anbefalede pind til Drops Melody er pind 8. Ønsker du at strikke med 2 tråde skal op på en pind 9 eller mere. Mangler du strikkepinde til at lave det super moderne Chunky strik, så kan du finde dem på HobbyGarn.dk Her sælger vi både de store pinde enkeltvis, men du kan også købe vores Chunky rundpindesæt hvor du får rundpinde fra størrelse 9-12.

 

Vælg størrelse og farve – Resten klarer vi

I vores splinter nye garnkit kategori kan du købe både opskrift og garn på samme tid. Vi har udregnet garnforbruget får dig, så du blot skal vælge den helt rigtige farve til dit projekt samt hvilken størrelse du vil lave. Klik her for at se hele vores Garn kit katalog og bliv fristet af de mange skønne opskrifter der bare ligger og venter.

 

Vælg dit næste projekt i Drops Melody og strik din egen vamsede sweater, der med garanti bliver en ny garderobe favorit.

Læs mereLæs mindre