• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Karisma Opskrifter

Opskrifter Drops Karisma

yk ned i Drops Karisma og oplev et skønt uld, du kan bruge til et væld af projekter. Drops Karisma er en af Drops’ Klassiskere. Drops Karisma består af 100 % og er derfor det ideele garn at bruge til lune sweatre til de kolde måneder. Drops Karisma har en bred farve pallette så du med garant kan finde den helt rigtige farve til dit projekt, om så er til dig selv eller en du holder af.

 

I denne kategori finder sweatre og cardigans lavet med forskellige teknikker og udtryk. Du kan både finde hæklede sweatre og cardigans og du kan dykke ned i de skønne sweatre med nordiske mønstre eller du kan blive mester i at lave soninger og hulmønster. Vælger du at strikke med Drops Karisma, er der ingen grænser for hvad du kan skabe.

 

Bliv klar til vinter med et nordisk twist:

Er du også hel vild med de flotte sweatre hvor bærestykket er brydet med detaljeree mønstre? Så skal du kaste dig over ”Outdoor Christmas” eller ”Winters Night Enchantment”. Begge disse opskrifter er præget af nordiske mønstre. ”Winters Night Enchantment” afbilleder en skøn snefyldt aften mens ”Outdoor Christmas” minder om dejlige dage i december foran brændeovnen. Skal du have fingrene i en rigtig ”feel good ” sweater så er det disse du skal vælge. 

 

Er du mere til det helt klassiske og simple udtryk kan du dykke ned i ”Grey Owl ” serien, der består af en hæklet cardigan og en hæklet sweater. Serien er fremstillet i et hulmønster af stangmasker, der gør den let og luftig. Cardiganen har en smukt figur, der gør projektet elegant og feminint.

 

Er det første gang du skal hækle en trøje, er det vigtigt at du har udstyret i orden. Mangler du hæklenåle sælger vi både enkeltvis og i sæt. Skal du have maskemarkører, du kan bevare overblikker eller er den omgangstæller du mangler, så du ikke hækler for langt? Lige meget hvad du mangler så kan du finde det på HobbyGarn.dk 

 

Bliv mester i Snoninger:

På grund af fylden i Drops Karisma er garnet særligt godt at bruge til snoninger, da de vil stå klart og tydeligt frem. Skal du lære at lave snoninger så er ”Cabled Concerto” dit ideelle valg. Denne Cardigan er fyldt med snoninger alle former og størrelser. Der er struktur strik på ærmerne og forskellige snoninger med fra 2 til 4 reb i hver snoning. Når du er færdig med denne helt fantastiske trøje er du intet mindre end mester i at strikke snoninger.

 

Husk at købe dine snoningspinde på HobbyGarn.dk så du nemt kan flytte de forskellige masker når du laver snoninger.

 

Du vælger – vi regner

Har du set vores nye garnkit kategori, hvor du kan købe opskrift og garn på en gang. Vi har udregnet garnforbruget for dig, så alt hvad du skal gøre er at vælge farve og størrelse. Nemmere bliver det ikke.

 

Find dit næste projekt i Drops Karisma.

Læs mereLæs mindre