• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Flora Opskrifter

Opskrifter Drops Flora

Gå på opdagelse i det skønne Drops Flora og se de mange muligheder dette skønne garn har. Drops Flora består af 65 % uld og 35 % alpaca. Denne blanding er med til at give blødhed og varme til garnet. Du kan derfor anvende Drops Flora til et væld af projekter for både mænd og kvinder.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af mønstre og opskrifter til både mænd og kvinder. Du kan blandt andet kaste dig over den klassiske ”minimalist” vest der er strikket helt simpelt med en flot v-hals og brede ribkanter som afslutning. Du kan også sætte skrald på farverne med ”Summer Twinkle” serien der strikket i en flot solgul med blad- og hulmønster på  bærestykket.

 

Mangler du udstyr til dit næste projekt så tag et kig på HobbyGarn.dk, hvor vi har et stort udvalg af rundpinde og strømpepinde. Vi sælger også udskiftelige rundpindesæt, hvis du skal til at starte din samling. Du finder dit udstyr på HobbyGarn.dk.

 

Du kan også blive klar til vinteren med Drops Flora. Da der finde mange skønne opskrifter. Skal du strikke til manden i dit liv er ”George Town” hatten det ideelle valg. Er du mere til pandebånd skal du kaste dig over ”Whispering Wisteria” et super flot pandebånd med et smukt bladmønster hele vejen rundt. Du kan også strikke dit eget sæt med ”Celtic Champion” hvor du får mønster på både hat, halstørklæde og pulsvarmere. Så er du klar til at gå de koldere måneder i møde.

 

Drops Flora strikkes på en pind 3 og er derfor god at bruge til opskrifter med fine detaljer. Det kan blandt andet ses  ved ”Quiet Moments” serien der har fine detaljer af bladmønster efterfulgt af halvpatent og ribkanter.

 

Skal dit projekt have en ekstra lille detaljer, vælger mange at bruge en følgetråd af Mayflower Super Kid Silk. Dette mohair kommer i alle regnbuens farver, så du nemt kan matche Super Kid Silk med Drops Flora.

 

Vælg farve og størrelse – resten klarer vi

Dyk ned i vores nye garn kit kategori og bliv fristet af de mange skønne opskrifter. Vi har udregnet det totale garnforbrug for de forskellige opskrifter og størrelse, så alt hvad du skal gøre er at tage stilling til farve og hvilken størrelse du vil lave. Klik her for at se hele vores Garn kit katalog, hvor du finder alt fra herrestrik, til babystrik og andre interiør produkter.

 

Vælger du en opskrift i Drops Flora får starter du et projekt med en af vores mest populære garn typer, ikke kun fordi Drops Flora kommer i mange forskellige farver, men fordi Drops Flora føles super blød mod huden og fordi der er så mange brugsmuligheder, både at bruge garnet alene eller med andre garntyper. Vælger du dit næste projekt i Drops Flora, så er du garanteret en ny favorit til gardroben!

Læs mereLæs mindre