• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Fabel Opskrifter

Opskrifter Drops Fabel

Dyk ned i det lækre Drops Fabel og se de mange muligheder garnet indeholder. Drops Fabel er mest brugt til strømper på grund af garnets høje slidstyrke, men Drops Fabel kan også sagtens anvendes til cardigans, sweatre, sjaler og meget mere. Drops Fabel består af 75 % uld og 25 % polyamid, så dine projekter bliver lækre og lune.

 

Drops Fabel kommer i 3 udgaver Uni Colour, hvor hver nøgle er ens farvet, print hvor der er regelmæssig farveprint og Long Print større interval mellem farveskiftene. Du har derfor bred mulighed for at give dine projekter mange forskellige udtryk, når du vælger at strikke med Drops Fabel.

 

Strik strømper med Drops Fabel:

Vælger du at strikke strømper med Drops Fabel kan du vælge selv at lave et mønster med enkle farver for eksempel, hvis du ønsker strømper med et islandsk mønster så som ”Highland Hikers” men du kan også benytte Drops Fabel Print og lade garnet lave mønstret for lige som det ses ved ”Festival Socks”. Der er altså uanede muligheder når det kommer til Drops Fabel.

 

Skal du i gang med at strikkes årets strømper, så tag et kig forbi HobbyGarn.dk. Her finder du et bredt udvalg af strømpepinde, så du kan vælge det helt rigtige sæt til dig. Vi har alt fra træ og metal til plastik. Vi har fået de særlige Knitpro Cubics, der er gode for dig der lider af gigt eller let får ømme hænder når du strikker.

 

Du kan også bruge Drops Fabel til at strikke skønne sweatre og cardigans i flotte farveskift. Når du benytter Drops Fabel til større projekter, vil farveskiftet i garnet få et meget mildere udtryk, da omgangene er større. Du kan blandt andet hækle dem flotte ”Rocky Trails Cardigan”, der er hæklet i et elegant hulmønster.

 

Du kan også nemt mixe de forskellige uni colours med Print ligesom der er gjort ved ”November Sky” serien hvor krop og ærmer er strikket med Drops Fabel i Print og ribkanter er strikket i en enkelt farve. Dette er med til at give en god kontrast og skaber spil i dit projekt.

 

Er du mere til sjaler frem for sweatre så er Drops Fabel ideelt til at skabe sjaler med flotte farveskift uden af du skal sidde med 5 nøgler i forskellige farver.

 

Du vælger – Vi regner

I vores nye garn kit kategori har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med dit næste projekt. VI har udregnet garnforbruget til de forskellige størrelse, så alt hvad du skal gøre er, at vælge farve og størrelse – resten klarer vi. Klik her for at gå på opdagelse i hele vores garn kit katalog. Her bliver du med garanti fristet af alle de fede og flotte opskrifter, der bare ligger og venter.

 

Find derfor dit næste projekt i Drops Fabel og kom i gang med sæsons første strømper, sjal eller sweater!

Læs mereLæs mindre