• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Cotton Merino Opskrifter

Opskrifter Drops Cotton merino

Dyk ned i Drops Cotton Merino og find dit næste projekt. Drops Cotton Merino er det perfekte garn, hvis du ikke tåler uld mod huden. Drops Cotton Merino Består af 50 % uld og 50 % bomuld. Dette betyder at garnet er et blandingsgarn og indeholde egenskaber fra begge materiale. Fra ulden får garnet sin varme, så du får en lun og lækker sweater. Fra bomulden får garnet sin blødhed, så det føles godt mod huden. Du finder derfor ikke et bedre garn til dem som hader uld.

 

Drops Cotton Merino kan på grund af sin unikke sammenhæng bruges til mange forskellige mønster. Cotton Merino er især anvendeligt til hæklede beklædningsdele. I denne kategori finder du både ”Charming Catch” en trøje hæklet i et flot hulmønster. Du kan også kast dig over ”Blue Annabelle” serien der kommer i både en bluse eller Cardigan udgave. Denne serie er udformet i et flot hul- og boble mønster, der giver serien et unikt udtryk.

 

Er det første gang du giver i kast med et hækleprojekt, så kan du hos HobbyGarn.dk finde alt det udstyr du får brug for. Vi har blandt andet et stort udvalg af hæklenåle, så du kan vælge den som ligger bedst i hånden på dig. Vi har også maskemarkører og omgangstællere, så du aldrig farer vild i dit projekt. Har du en stor samling hæklenåle derhjemme men mangler en måde at finde den rigtige størrelse har vi også en smart og praktisk hæklenålsmåler. Du finder alt dette og meget mere på HobbyGarn.dk.

 

Er du mere til klassisk strik kan Drops Cotton Merino sagtens anvendes så blandt andet ”Wild Mint Sweateren”, der fremstillet i glatstrik med en skønt rundt bærestykke i et elegant hul- og snoningsmønster. Drops Cotton Merino har en god formstabilitet er derfor isæt anvendeligt i projekter, hvor der fremtræder et tydeligt mønster. Dette kan også ses i den elegante ”River Ripples” Cardigan hvor hele bagstykket er fyldt med forskellige teknikker af snoninger og hulmønster.

 

Husk også at du på HobbyGarn.dk kan finde alle former for strikkepinde, om du så er på jagt efter korte udskiftelige rundpinde eller de helt klassiske strikkepinde i plast. Du finder alt hvad du har brug for på HobbyGarn.dk

 

Køb Garn Kits hos HobbyGarn.dk

Vi har samlet dine projekter i en smart pakke. Køber du et garn kit på HobbyGarn.dk får du både opskrift og garn på en garn. Vi har udregnet garnforbruget, så alt hvad du skal gøre er at vælge det helt rigtige farve til dig og hvilken størrelse du vil strikke eller hækle. Klik her for at se hele vores Garn kit katalog.

 

Find dit næste projekt i Drops Cotton Merino og skab lækre trøjer og sweatre selv til dig der ikke tåler uld mod huden. Husk altid at vaske dit strik med omhu, så det holder længere og bevarer sin kvalitet.

Læs mereLæs mindre