• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Opskrifter Drops Brushed Alpaca Silk

Gå på opdagelse i de mange opskrifter med Drops Brushed Alapca Silk. Her finder du et bredt udvalg af forskellige stilarter og mønster, alle fremstillet i det Alapaca Silke. Drops Brushed Alpaca er en unik garntype der med din børstede struktur skal strikkes helt oppe på en pind 5. Brushed Alpaca Silk består af 77 % alpaca og 23 % silke. Du får derfor et super blødt garn med en skøn fylde.

 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige opskrifter alle lavet til Drops Brushed Alpaca Silk. Når man arbejder med børstet uld kan det være svært at skelne mellem de forskellige masker. Husk derfor altid at bruge maskemarkører så du aldrig mister overblikket over dit projekt. På HobbyGarn.dk har vi et bredt udvalg af maskemarkører, så du altid kan holde styr på dine masker. Her finder du både maskemarkører i plastik eller i de klassiske bæreformede markører i metal. Klik her for at se alle vores maske markører.

 

Drops Brushed Alpaca er et skønt garn at bruge til overtøj, da ulden er med til at holde på varmen. Du kan for eksempel give dig i kast med Maedhros et super lækkert og tykt tørklæde der er fremstillet i 3 tråde Drops Brushed Alpaca Silk. Bliv klar til de kolde måneder med denne lækre sag.

 

På grund af Drops Brushed Alpaca Silk lethed kan garnet også nemt bruges til at lave lette sommer trøjer. Se blandt andet Late Nights serien, hvor du kan lave et let og elegant cardigan eller sweater i en tråd Drops Brushed Alpaca Silk. Serien er kendetegnet med et flot hulmønster, der er med til at skabe spil i mønstrene.

 

Som noget nyt kan du også bruge Drops Brushed Alpaca Silk til at skabe farverige puder i hjemmet. Du kan blandt andet kaste dig over den regnbue farvede Rainbow pillow, der helt sikkert vil friske hjemmet op.

 

Drops Brushed Alpaca kommer i bredt udvalg af farver, så du både kan vælge de helt skrappe farver eller vælge de mere neutrale farver som salvie grøn eller pastel lilla.

 

Vælg farve og størrelse – resten klarer vi

Når du har valgt hvilken opskrift der skal på pindene, så skal du ikke gøre andet en blot vælge farve og størrelse. Hos HobbGarn har vi nemlig udregnet garnforbruget til alle vores opskrifter, så du blot skal koncentrerer dig om at finde den helt rigtige farve til dit projekt. Klik her for at se hele vores Garn Kit katalog. Vi har alt både til mænd og kvinder, børn og voksne.

 

Vælg derfor Drops Brushed Alpaca Silk til dit næste projekt og bliv inspireret af de mange flotte mønstre og muligheder, dette skønne garn giver. Husk at når man arbejder med så fint et garn, at det vigtigt at håndvaske sine projekter og at tørre dem fladt efter følgende. Sådan kan du sikre at dine projekter holder længere.

Læs mereLæs mindre