• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Big Merino Opskrifter

Opskrifter Drops Big Merino

Find dit næste projekt i Drops Big Merino. Big Merino er et skønt garn der består af 100 % merino uld, så du får både et super blødt og fyldigt garn. På grund af garnets fylde er Drops Merino især anvendelig til at lave struktur strik og snoninger.  Lad dig derfor inspirerer af de mange skønne opskrifter du finder i vores Drops Big Merino kategori.

 

Bliv klar til at gå de koldere måneder i måde med set flotte Celtic Romance sæt strikket i Drops Big Merino. Sætte består af en halsedisse samt et pandebåndet. Pandebåndet er detaljeret en flot snoning, der forsætter hele vejen rundt.

 

En anden super flot opskrift der også inkorporerer snoninger er Holding Hearts sweateren. Den Sweater har både store og små snoninger samt en flot boble mønster.

 

Skal du til at kaste dig over snoninger, så tag et kig på de uundværlig snoningspinde, som kan købes på HobbyGarn.dk. Med snoningspinde, bliver det meget lettere at flytte dine maske du har lagt til hvile mens snoningerne udformet. Snoningspinde er det derfor et vigtigt redskab, når du står overfor et mønster med snoninger.

 

Drops Big Merino kan også anvendes til at lave flotte yoga strømper, som du kan bruge til at holde dine ankler varmen samtidig at der et hul til tå og hæl, så du altid står godt fast på din yoga måtte. Drops Big Merino er især anvendeligt til sportsudstyr da Big Merino er superwash behandlet og derfor tåler at blive vasket i maskinen. Det er derfor super nemt at vaske din yoga strømper, hvis de har været med til en hård yoga session.

 

Er du mere til hækling frem for strik så kan du med garanti finde et godt projekt i denne Drops Big Merino kategori. Du kan blandt andet hækle den flotte ”Mermaid Shell” trøje, der er fremstillet i et flot hulmønster. Du kan også kaste dig over ”Cathy” en flot og lang cardigan hæklet i Drops Big Merino på en hæklenål 5.

 

Skab struktur med Drops Big Merino

Drops Big Merino har med sin fylde rigtig god formstabilitet. Derfor er Big Merino især anvendeligt at bruge i struktur strik. Se blandt andet ”Belle Époque Sweateren” denne har både et super flot hulmønster på sweaterens front og et helt unik  plisseret form fra sweaterens talje og ned.

 

Køb dit garn kit på HobbyGarn.dk

Er du blevet fristet af alle de flotte mønster du kan give dig i kast med? Prøv vores splinter nye Garn Kits og køb opskrift og garn på en gang. Vi har allerede udregnet det totale garnforbrug for alle størrelser, så alt hvad du skal gøre er at vælge den perfekte farve og hvilken størrelse du til strikke eller hækle i – resten klarer vi. Klik her for at se hele Garn Kit kategorien.

 

Start derfor dit næste projekt i Drops Big Merino. Her får du et super skønt garn, med stor blødhed og god formstruktur.

Læs mereLæs mindre