• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Kundeservice: 51 91 03 92
  • Åbningstider
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Drops Baby Merino Opskrifter

Opskrifter Drops Baby Merino

Bliv fristet af en af vores mest populære Merino garn nemlig den Drops Baby Merino. Baby Merino er et superwash behandlet hvilket gør garnet ideelt at bruge til Baby-og børnetøj, da tøjet kan gå i vaskemaskinen. Drops Baby Merino består af 100 % merino uld og er derfor super blødt mod huden. Er du ikke til følelsen af uld, er Baby Merino et godt alternativ til dig.

 

I denne kategori finder du et stort udvalg af forskellige opskrifter til baby og børn. Du finder både små sæt, elefant huer og cardiganer.

 

Har I fået en ny lille eventyrer i familien hvad så med at strikke den søde Baby Legolas hue, der har en sød hætte og find krave, så den lille kan holde på varmen. Baby Legolas er fremstillet i et flot ret og vrang mønster med en ribkant i åbningen. Drops Baby Merino kommer i mange forskellige farver, så du kan vælge om den skal ligne en den klassisk hætte eller om der skal skrald på farverne. Det er helt op til dig.

 

Når du skal strikke til de helt små er det vigtigt at have de rigtige pinde. Hos HobbyGarn finder du et bredt udvalg af strikkepinde og strømpepinde.Til små cardiganer og sweatre er strømpepinde det bedste valg, da du ikke er afhængig hvor småt dit projekt. Skal du lave små hatte eller andet kan det være godt at vælge en rundpind med korte pinde. Du finder det hele på HobbyGarn.dk.

 

Er du på udkig efter årets barselsgave hvad så med at strikke hele Baby Business serien ,hvor der både indgår hat, hagesmæk og en matchende cardigan. Sættet er sødt og neutralt og passer til både drenge og piger. Drops Baby Merino kommer i et væld af farver, så du kan vælge om det skal være de helt skarpe pangfarver eller de mere neutrale pastel farver.

 

Slip for at udregne garnforbrug:

Med de nye garn kits på HobbyGarn.dk har vi udregnet garnforbruget for dig, så alt hvad du skal gøre er at vælge farve og hvilken størrelse du skal strikke. Klik her for at se hele vores garn kit katalog.

 

Mangler du lige en lille sidste ting, hvad så med at kaste dig over Baby Pearl Hat, den perfekte hat at pakke til hospitalstasken. Hatten er strikket i glatstrik og retstrik og er afsluttet med en fin bølget kant.

 

Drops Baby Merino er derfor det ideelle garn at bruge hvis du skal strikke eller hækle til familiens nyeste medlem. Gå på opdagelse i vores garn kit katalog og se alle de skønne opskrifter i Drops Baby Merino.

Læs mereLæs mindre